To je to što me zanima!

Mediteranske igre: Perković i Cernogoraz u lovu na medalje

Giovanni Cernogoraz nosit će hrvatski stijeg na otvaranju XVII. Mediteranskih igara u turskom Mersinu (20.-30. lipnja), u kojem će nastupiti 102 hrvatska sportaša
Vidi originalni članak

Večeras u 19 sati službeno će biti otvorene XVII. Mediteranske igre, koje će u turskom Mersinu trajati od 20. do 30. lipnje. Ugostit će najbolje sportaše na Mediteranu, a među njima i hrvatsku delegaciju, koja broja 102 sportaša, a ukupno 161 član delegacije.

Hrvatski stijeg na svečanom otvaranju nosit će olimpijski prvak u trapu Giovanni Cernogoraz, a osim njega ozbiljni kandidati za medalje su olimpijska prvakinja u bacanju diska Sandra Perković te zlatni hrvatski vaterpolisti, koji su Igre otvorili pobjedom nad Španjolskom.

Među ostalim hrvatskim sportašima nastupit će gimnastičari Možnik i Seligman, hrvači braća Žugaj, jedriličari Mihelić, Fantela, Marenić i Stipanović, mačevalac Jovanović, plivačica Jovanović, pomlađena hrvatska muška rukometna reprezentacija te ženska rukometna reprezentacija, streličarka Snježana Pejčić te mnogi drugi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • LebronPetrovic 20.06.2013.

    Uh Sandri će bit jako teško osvojit zlato ! Da baca lijevom rukom pobijedila bi !

  • Hrvatica<3 20.06.2013.

    hvala hrt na prijenosu ...............tko hoće gledati ima na sportskoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare