To je to što me zanima!

Medveščak osigurao play-off u Ebelu; Winter Classic otkazan

Medveščak je uspješno okončao prvi dio sezone u austrijskoj ligi izborivši doigravanje prije međurunde. Sada mu slijede utakmice za što bolji ligaški plasman, a onda i borba za naslov kroz doigravanje
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka pobijedili su u nedjelju češki sastav Znojmo 5-2 u Zagrebu u posljednjem kolu osnovnog dijela sezone austrijske lige Ebel i tako potvrdili šesto mjesto koje im jamči doigravanje u povratničkoj sezoni.

"Medvjedi" su jedina neaustrijska momčad koja je izborila doigravanje, a u sljedećih šest kola (međurunda) igrat će protiv momčadi iz gornjeg dijela ljestvice, nakon čega slijedi doigravanje.

Kao zahvala navijačima za podršku u prvom dijelu sezone trebao je poslužiti novi Winter Classic, utakmica na otvorenom klizalištu na zagrebačkoj Šalati protiv Linza. No klub je ipak odustao od toga pa će se utakmica u nedjelju igrati u Domu sportova.

"Naime, zbog nemogućnosti da se usklade svi bitni parametri važni za ovaj događaja, a koji se odnose na jedino moguć raspored točnije jedino moguć dan i jedino moguće vrijeme igranje utakmice, nemogućnost TV prijenosa utakmice iznimno važnog zbog partnera događaja i sponzora Kluba te suglasnost Lige i gostujućeg kluba, događaj se ne može realizirati kako je planirano", priopćili su iz kluba.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tuti fruti 13 10.02.2018.

    Kaj to medvjedi prodaju utakmice već po drugi puta vode 2:0 i izgube po 2:3 .

  • tuti fruti 13 29.01.2018.

    Nigđe ne piše kojeje pravilo Play offa?

  • onaj 29.01.2018.

    Bravo Medveščak! Iako je (očekivano) splasnula euforija u posljednju godinu-dvije, ne treba zaboraviti spomenuti da se na svakoj utakmici skupi više gledatelja nego na Dinamu, Ciboni, Cedeviti i RK Zagrebu zajedno što Medveščak i dalje čini najpoluranijim zagrebačkim klubom. Gotovo sigurno će u Play off utakmicama ponovno biti paklena atmosfera! Sretno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare