To je to što me zanima!

Medveščak poražen i šesti put: "Sitne greške skupo koštaju"

Hokejaši Medveščaka nastavljaju s lošim izdanjima na početku sezone. CSKA ih je pobijedio u Zagrebu s 3-2, a to je bila prva pobjeda Moskovljana protiv Medveščaka
Vidi originalni članak

Jedini hrvatski klub u najjačoj europskoj ligi započeo je novu sezonu sa šest poraza u prvih sedam utakmica. Medveščak je poražen s 3-2 kod kuće protiv CSKA pred oko pet tisuća gledatelja u susretu u kojem su Rusi imali 19 udaraca više (36-17). 

Bilo je to dobro izdanje Medveščaka, ali jednostavno im je u svakom duelu nedostajalo ono malo brzine ili snage da mogu ozbiljnije ugroziti CSKA

- Po trudu je ovo bila naša najbolja utakmica - rekao je Pascal Pelletier.

- Ali radimo te male greške koje nas koštaju poraza. Nema razloga za strah, nema razloga za paniku, znam da je Medveščak i prošle sezone bio u gubitničkom nizu na početku, a i ja sam sa svojom bivšom ekipom krenuo s 0-8 i na kraju smo bili najbolja ekipa u ligi. 

Prvu sitnu grešku gosti su kaznili već u prvoj minuti. Gol je zabio Nikolaj Prohorin, prije nego je Pelletier izjednačio u 12. u igri s igračem više. Stephane Da Costa vratio je CSKA u vodstvo u 15. minuti, a s 2-1 završila je prva trećina. 

U drugoj je Patrick Bjorkstrand izjednačio nakon samo tri minute igre, samo da bi pobjedu gostima osigurao Slovenac Jan Muršak pet minuta prije kraja utakmice. 

- Stalno ulazimo u poraze zbog nekih detalja, sitnih greški. Moramo kod kuće biti bolji, ne smijemo ispuštati bodove, jednostavno moramo manje primati jer ekipama poput CSKA ne možemo zabiti četiri, pet, šest golova - objasnio je Bjorkstrand. 

Zanimljiva je situacija bila pred kraj druge trećine. Pokvarila su se vrata koja vode na led, pa su igrači otišli na raniji predah i odigrali posljednjih pet minuta druge trećine na početku treće. Praktički, treća je trećina traja 25 minuta. 

Medveščak sljedeću utakmicu igra u nedjelju u 18 sati u Domu sportova. Protivnik će biti Lada, posljednja na ljestvici istočne konferencije. Medveščak je posljednji na zapadu. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • grancigul 19.09.2014.

    Zig,zag ,sabancak,zig,zag, sabancak........(treba li jos zareza)......umjetna tvorevina sa shoppingholicarima na tribinama, zig ,zag, sabancak...................

  • Danijelko 19.09.2014.

    medvjedići su uvijek fanovima ok pa čak i kada gube. Uvijek su suci krivi a kad ono isti broj isključenja na utakmici samo što ovi Medvjedi nemaju pojma kako odigrati powerplay! fanovi su degeni

  • kOOler34 19.09.2014.

    Hoćemo izbore u Medveščaku. Jedan član-jedan glas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare