To je to što me zanima!

Medveščak sve jači i jači: 'Medvjed' i Michael Novak

Hokejaši Medveščaka dobili su i šesto pojačanje uoči premijernog nastupa u austrijskoj EBEL ligi. Stigao je 21-godišnji hrvatski reprezentativac
Vidi originalni članak

Nakon austrijskog Feldkircha i švicarskog Rapperswila te klubova iz NLB lige La Chaux-de-Fondsa, Basela i Ajoiea, novi klub 21-godišnjeg Michaela Novaka bit će zagrebački Medveščak. Otkako je potvrđeno da će "medvjedi" iduće sezone igrati u jakoj austrijskoj EBEL ligi, vodstvo kluba radi punom parom. Nakon Amerikanca Foxa, Kanađana Hečimovića i Serticha, Švicarca Bezine i Slovenca Kristana, Novak je već šesto pojačanje našeg najboljeg hokejaškog kluba. Michael Novak hrvatski je reprezentativac posljednje dvije godine, ali nikada u karijeri nije igrao za neki hrvatski klub.
Osim igračkog, Medveščak je dobio i pojačanje u stručnom stožeru. Iskusnog Amerikanca Douglasa Bradleya čelnici kluba postavili su za direktora hokejskih operacija. Tijekom karijere radio je u Švicarskoj i Austriji, a u Medveščak dolazi iz slovenskih Acroni Jesenica. Njegov je dolazak prilično izvjestan već neko vrijeme, no sada je i službeno potvrđeno da će 53-godišnji Amerikanac dati svoj doprinos u lovu na što bolji plasman u svojoj prvoj sezoni u EBEL ligi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bays 15.06.2009.

    opet heČimović. pa nije slovenac, prezime mu je hećimović

Komentiraj...
Vidi sve komentare