To je to što me zanima!

Medveščak za dvije-tri godine igra u proširenoj ruskoj ligi?!

Rusi u bližoj budućnosti namjeravaju proširiti ligu na cijelu Europu, a zanimljive su im europske metropole s velikim dvoranama. Među njima i Zagreb
Vidi originalni članak

Jedna liga, dvije konferencije i tridesetak klubova podijeljeno u nekoliko divizija. Tako bi za nekoliko godina trebala izgledati najjača europska hokejaška liga, ruski KHL.

Rusi u bližoj budućnosti namjeravaju proširiti ligu na cijelu Europu, a zanimljive su im europske metropole s velikim dvoranama. Među njima i Zagreb.

- Zato će na spekakl u Arenu doći i visoki predstavnik KHL-a, kojemu je Zagreb zanimljiv kao jedan od kandidata za proširenje lige. Oni to žele napraviti kroz dvije, tri godine i znaju sve o Medveščaku - rekao je Medveščakov predsjednik Damir Gojanović i dodao:

- To bi za nas bio ogroman projekt. Budžet bi se morao kretati oko desetak milijuna eura i morali bismo strašno puno uložiti. No, ta liga mora biti zanimljiva svim sponzorima i nešto bi se možda dalo 'iskemijati'. Vidjet ćemo kad dođe vrijeme za to.

O kakvim se brojkama radi dovoljno govori da češka legenda Jaromir Jagr u Avangardu iz Omska zarađuje oko pet milijuna dolara na godinu...

Idi na 24sata

Komentari 9

  • VeselkoSlipac 22.01.2011.

    mamića za predsjednika!

  • Skrle_1 16.01.2011.

    moramo pomoć Medvjedima! ajde svi kupovat paštete i u McDonald's!

  • pipa gunja 16.01.2011.

    jos sam da neki bogati Rus kupi Medvescak bilo bi ok...pa arena bi bila puna uvijek....

Komentiraj...
Vidi sve komentare