To je to što me zanima!

Medveščakovi navijači bijesni: Tko je zadnji nek' ugasi svjetlo

Nije najbolje Medveščakovim navijačima sjela završnica EBEL sezone. Medveščak je izgubio od Znojma (2-11) u zadnjoj utakmici sezone, a navijači su skandirali "uprava odlazi"
Vidi originalni članak

Nije najbolje Medveščakovim navijačima sjela završnica EBEL sezone.

Bolje je reći da im je 'prisjela' jer je Medveščak jučer odigrao možda i svoju zadnju utakmicu u austrijskoj EBEL ligi. U Ledenoj dvorani Doma sportova razbio ih je češki Znojmo 2-11, a 'medvjedi' su svoju sezonu okončali s 26 uzastopnih poraza. Omjer je kriminalan, svega šest pobjeda u 44 odigrane utakmice, a u cijeloj priči najmanje su krivi igrači.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU:

Znaju to i vjerni Medveščakovi navijači koji su na utakmici protiv Znojma izvjesili transparente protiv uprave kluba. Navijači smatraju da je klub doveden pred kolaps zbog financijskih dubioza, a u prilog toj tezi ide i činjenica da je klub odustao od kvalifikacijske runde za doigravanje. Vjerojatno i od EBEL-a iduće sezone.

- Uprava odlazi - poručili su Medveščakovi navijači na jednom od transparenata.

- Financijska politika - promašena stvar. Kad izgubiš kompas, proglasi kvar! - pisalo je na drugom transparentu.

- Tko je zadnji, neka ugasi svjetlo - glasila je snažna poruka na jednom od transparenata.

Podsjetimo, Medveščak je već duže vrijeme u financijskim problemima, a sve je kulminiralo u studenom i prosincu kada su brojni igrači napustili klub zbog neisplate plaća.

Iz kluba su otišli glavni sponzori te je klupska egzistencija ugrožena.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Vladovladić_1 04.02.2019.

    Ulupali milijune u bolesne ambicije i grupu stranih debila, pokondireni Zagreb otrijezni se! Nešto slično slijedi i sa Sniježnom kraljicom.

  • Zagreb86 04.02.2019.

    Šteta za Medveščak bila je to lijepa prica sve dok nisu prešli u khl,nakon toga sve je otislo nizbrdo.

  • Stiv_Maden 04.02.2019.

    Kako je ono bilo Medveščak "lijepa priča" i tamo neka Mamićeva prčija? A ta "prčija" kroz tih 10 godina osvojila 16 trofeja, zaradila stotine milijuna eura, stvorila i prodala preko 40 igrača (11 viceprvaka Svijeta, najboljeg nogometaša Svijeta), danas i igrački i financijski izgleda bolje nego ikada, što je od "lijepe priče" i hokeja u Hrvatskoj ostalo nakon 10 godina kad se sve zbroji i oduzme, dali je stvoren bar 1 ozbiljan igrač, kako stoji Hrvatska hokejska reprezentacije?...Dali bi se novinari trebali ispričati nama navijačima Dinama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare