To je to što me zanima!

'Medvjed' Sandrock: Brži smo i fizički jači nego prošle sezone

Hokejaši Medveščaka su u prvoj utakmici memorijalnog turnira "Ferdo Spajić" izgubili nakon penala 3-2 od češkog viceprvaka Vitkovica pred oko 3500 gledatelja
Vidi originalni članak

Iako je nakon samo 43 sekunde "smrdilo" na debakl Medveščaka protiv druge najbolje momčadi češke lige, jakih Vitkovica, "medvjedi" su u prvoj utakmici memorijalnog turnira "Ferdo Spajić" pokazali da će ove sezone biti vjerojatno najjači od ulaska u EBEL ligu.

Osim prva dva gola, kojima su Česi šokirali Medveščak, zagrebački hokejaši su pred oko 3500 gledatelja izjednačili na 2-2 i tijekom cijelog susreta bili potpuno ravnopravan, ako ne i bolji protivnik.

- Treba nam još malo vremena da se potpuno uigramo, no siguran sam da ćemo ove godine biti stvarno izrazito jaka momčad - rekao je dvostruki strijelac Robby Sandrock i dodao:

- Novi dečki ogromna su pojačanja i odlični tipovi te su se brzo uklopili. Potpuno smo promijenili sustav igre, brži smo i fizički puno jači.

Andy Delmore i Geoff Waugh čine obranu kudikamo sigurniju nego prošle godine, a napad predvođen s Kostovićem, Zanoškim, Kinasewichem i društvom djeluje vrlo dobro. I da stvar bude bolja, novi "medvjedi" su puno čvršći u svim duelima i dojam je da će svakom protivniku dati dobrih "batina" i u Ledenoj i u gostima. Uglavnom, protiv češkog viceprvaka Medveščak je izgledao odlično, a to dovoljno govori.

U subotu Medveščak igra protiv švicarskog Zuga, a u nedjelju protiv Münchena. Prvu utakmicu nove sezone EBEL-a "medvjedi" igraju 9. rujna u Linzu.

Memorijalni turnir "Ferdo Spajić", prvi dan:

Zug - München 5-3

Medveščak - Vitkovice Steel 2-3p (Sandrock 12', 49' / Klimek 1', Burger 1, Pohl 65')

Idi na 24sata

Komentari 7

  • JerkoMatić 03.09.2011.

    Hokej je jedan od najpopularnijih sportova na svijetu!Samo toliko da odgovorim ovom zorro-u!Kao u našem nogometu nisu istrošeni igrači?Šimunić npr.,da može igrati u Bundesligi ne bi on tu dolazio!I nemoj dolaziti na hokej,nećeš nam nedostajati!sigurno ne znaš ni pravila!

  • hercegovac100 03.09.2011.

    Zorro, ti si jedna obična čangrizava budaletina sa balkona Muppet Showa koji ne zna uživati u životu, nego svaku stvar gledaš preko prireza, poreza i ostalih nameta... brate mili, oslobodi se, uživaj u životu u malim stvarima koji čine čovjeka sretnijim, a ovo je jedna od takvih...btw, u zadnje 3 godine u Zagrebu se broj djece u školi hokeja povećao za 100%, eto informacije radi za Zorroa, koji osim poreza i prireza ne zna za ništa drugo u životu!!!

  • zorro_1 03.09.2011.

    ma jel moguce da ima jos onih koji idu gledati ovaj los hokej odbacanih hokejasa i pompozno trosenje para postenih ljudi radi necije osobne satisfakcije. stvarno smo mi zagrepcani najvece budale na svijetu, uvale nam skijanje, sad i hokej ali boli vas dupe za prireze, poreze i dodatna sranja koja placate radi suludog, sumanutog i megalomanskog trosenja para na sportove koji niti imaju prosperiteta u hrvatskoj niti ce ga ikaka imati. imaju pravo dalmosi da se ljute na nas. medvescak - najveca prevara poslije skijanja u povijesti ove drzavice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare