To je to što me zanima!

Medvjede napustio najbolji strijelac Mike Ouellette...

Najkorisniji igrač kluba i najbolji strijelac Mike Ouellete napustio je zagrebački Medveščak. Karijeru će nastaviti u njemačkom Kassel Huskies
Vidi originalni članak

Kanadski hokejaš Mike Ouellette nakon jedne sezone provedene u Zagrebu napustio je Medveščak. Svoju karijeru će nastaviti u njemačkoj DEL ligi kao igrač Kassel Huskiesa.
- Pregovori s Ouellettom trajali su od kraja protekle sezone i moram priznati da su bili vrlo iscrpljujući. Unatoč klupskim ponudama i prijedlozima o nastavku suradnje igrač je u suradnji sa svojim menadžmentom odabrao karijeru nastavit u njemačkoj ligi DEL - izjavio je glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić za službenu stranicu kluba te je izrazio žaljenje što ih je napustio najkorisniji igrač kluba i najbolji strijelac prošle sezone:
- Žao nam je da je jedan od miljenika publike napustio zagrebački Medveščak, ali u sportu su takve situacije očekivane kad se radi o sezonskih ugovorima kakav je Ouellette imao u Zagrebu.
Vučinić najavljuje novu sezonu koja će Medvjede obilježiti nekim novim imenima u momčadi, ali i dobro poznatima.
Medveščak će u novu pustolovinu krenuti sa svježim pojačanjima Banhamom, Filewichem, Reynoldsom i Kinasewich uz već poznata lica Letanga, Hecimovicha, Prpicha, Guidarellyja, Sandrocka, Kristana...
Hokejaši već početkom osmog kreću na pripreme uoči nove sezone koja počinje 10. rujna u Grazu, a vatrenu zagrebačku premijeru imat će dva dana kasnije protiv Red Bull Salzburga.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • lux_reds1892 19.07.2010.

    Navijači Medvjeda će te uvijek pamtit što si hrvatskom hokeju dao nova krila i ustao ga iz mrtvih. Sretno ti bilo u karijeri, ne bi bilo loše da još jednom prije mirovine dođeš i zaigraš u Ledenoj za Medvjede. ZIG-ZAG!!!!!!

  • headhunter 19.07.2010.

    pare,pare pokliče svijet.....

  • tornado_ 19.07.2010.

    odličan potez ouellettea. šta će igrati u tako lošem klubu kao što je medveščak

Komentiraj...
Vidi sve komentare