To je to što me zanima!

'Medvjedi' izgubili sve susrete na Spengler Cupu u Davosu...

NIŠTA OD POLUFINALA Medveščak je porazom od Salavat Ufe 0-3 ostao bez polufinala na Spengler Cupu. Natjecanje su završili s tri poraza i gol razlikom 1-7
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka porazom od Salavat Ufe (0-3) oprostili su se od nastavka natjecanja na Spengler Cupu u Davosu. Semin, Golovanov i Hartikainen bili su strijelci za Ufu, koja je prošla u polufinale.

A tamo je mogao i Medveščak, iako je izgubio prve dvije utakmice (Kanada 1-3, Davos 0-1). Pobjedom protiv današnjeg protivnika 'medvjedi' bi prošli u polufinale, ali nije išlo. 

Bio je to Medveščakov prvi Spengler Cup koji su završili s tri poraza i gol razlikom 1-7.

- Ponosan sam što smo bili ovdje. To je čast. Ali sam i razočaran zbog rezultata. Očekivao sam više. No borili smo se, parirali najboljima i nemam što prigovoriti igračima - rekao je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.

Spengler kup: 

  • Medveščak - Salavat Ufa 0-3
Idi na 24sata

Komentari 8

  • barba boni_1 29.12.2014.

    Nažalost ovo je tužna realnost kluba koji je zagrizao preveliki zalogaj odlaskom u KHL,a mogli su konstantno biti u vrhu EBEL-a

  • 1955 29.12.2014.

    Ovo je novi Dinamo! Ista meta isto rastojanje. Ovdje trguje Gojanovič umjesto Mamića. Jad i bijeda tj. sramota za Hrvatsku.

  • pivana380 29.12.2014.

    svi sada pljujeju po medvescaku.treba navija za decke kada i gube.samo naprijed medvjedi sesvete je uz vas..

Komentiraj...
Vidi sve komentare