To je to što me zanima!

Medvjedi se probudili tek nakon četiri gola minusa

Hokejaši Medveščaka izgubili su od Villacha 4-3 u 18. kolu EBEL lige. Austrijanci su u Ledenoj vodili 4-0, a "medvjedi" su se prekasno probudili...
Vidi originalni članak

Ma, da smo imali samo još minutu, dvije,siguran sam da bi im zabili i četvrti gol, rekao je Mike Oulette nakon poraza Medveščaka 4-3 od Villacha u 18. kolu EBEL lige.
A počelo je užasno. Već nakon pet minuta Villach je vodio 2-0, "medvjedi" su izgledali potpuno smušeno, trećina je završila 3-0 za Austrijance, a nakon što su gosti početkom druge zabili i četvrti gol, činilo se da Medveščak više nema nikakvih izgleda.
No probudila se publika, gosti su malo stali i Medveščak je počeo igrati. Nažalost, prekasno. Prvo je Letang smanjio sredinom druge trećine, a Mike Oulette je u 45. i 50. minuti smanjio na 4-3. Ledena dvorana skoro se raspala od buke, "medvjedi" su jurnuli po izjednačenje, no više nije bilo vremena.
- Nevjerojatno. Nakon vodstva 4-0 ja moram reći da smo na kraju imali sreće. Svaka čast Medveščaku, strašno su nas stisnuli, no uspjeli smo se na kraju izvući - rekao je trener Villacha Johann Strömwall nakon utakmice.
Medveščakov niz od tri uzastopne pobjede stao je protiv Villacha, no već u petak u Domu sportova gostuje Klagenfurt, koji je izgubio pretprošle nedjelje od Medveščaka.
- Njih moramo dobiti, nema isprika. Ovaj tjedan imamo tri utakmice kod kuće i jednu moramo pobijediti. Danas smo sjajno igrali posljednje dvije trećine. Ako ćemo tako igrati protiv KAC-a, onda imamo stvarno puno izgleda - zaključio je Alan Letang.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Cinc 28.10.2009.

    Malo je blesavo kaj smo sva 4 gola primili na isti način, igrač iza gola ubaci pak na koji netko, tko je uklizao, pospremi iza Kristana. Prvu trećinu smo očajno klizali, a bekovi kao da su na lijekovima za smirenje živaca bili. Ali su se Medvjedi probudili u 2. i 3. trećini i odlično odigrali, šteta kaj je zaostatak bio toliki, ali sama utakmica je bila odlična za pogledati, bilo je svega, i odličnih akcija, i golova, a mora se priznati da je protivnički vratar (mislim da se Prohaska preziva) imao odličan dan i mnogo dobrih odrana, a dvije se niti NHL golmani nebi posramili (ono u drugoj trećini kad se nogometno bacio na prazan dio gola, a ona obrana vrškom palice snap shota pri rezultatu 4-2 da ne govorim). Ali ako je netko prvi puta u životu bio na hokejaškoj tekmi, taj je negdje trljao ruke od oduševljenja sportom. Liga je takva, a i igrači, da obrane nisu jača strana pa je guba za gledati, uvijek ima golova! A Medvjedi slijedeći dobivaju - ziher!!! Let\'s go Medveščak!

  • vedran_zgb 28.10.2009.

    ja sam osto ispred dvorane s kupljenom kartom, al bili su korektni pa su lovu vratili makar im se takve stvari ne bi smijele dogadat...

  • van basten 27.10.2009.

    Nikako mi nije jasno kako im se to događa da već po tko zna koji puta izgube utakmicu u prvoj trećini. Kako trener ne uvidi da im se to dešava od kako su krenuli u prvenstvo. Zašto nešto ne mijenja u taktici. Samo da riješe problem prve trećine bez problema bi bili u sredini tablice i play off im ne bi bio upitan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare