To je to što me zanima!

'Medvjedi' u Ledenoj vodili 3-1 pa izgubili nakon produžetka...

Medveščak je u zagrebačkom Domu sportova u posljednjoj minuti utamice primio gol za izjednačenje, a potom i u 2. minuti produžetka za poraz od Lokomotiva 3-4
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka poraženi su u Ledenoj dvorani Doma Sportova 3-4 od Lokomotiva iz Jaroslavlja nakon produžetka. Odlično su 'medvjedi' otvorili susret te nakon prve trećine golovima Leina i Thomasa u 13. odnosno 20. minuti vodili 2-0. 

U drugoj trećini nastavila se nadmoć domaćina, no uspjeli su gosti u 37. minuti s igračem više preko Vasiljeva smanjiti rezultat. Nisu se dugo veselili igrači Lokomotiva jer je samo dvije minute kasnije svojim drugim golom Leino povećao na 3-1. 

Nadu u povratak gostima je dao Gračjov u 49. minuti, a 14 sekundi prije isteka 60. minute gosti su preko Holosa zabili za 3-3 nakon što su cijelu minutu igrali bez golmana. 

Nakon kasnog izjednačenja psihička prednost bila je na strani gostiju te su u 62. minuti zabili i za potpuni preokret golom Jakovljeva za 3-4. 

Prve dvije trećine nisu bile dovoljne

- U zadnjim sekundama ne smiješ dopustiti protivniku da tako zabije. Prve dvije trećine igrali smo dobro, ali nije bilo dovoljno. Sutra ćemo trenirati, okrenuti se novoj utakmici i staviti ovu iza sebe. Nadam se dobrom rezultatu - rekao je dvostruki strijelac Leino

Idi na 24sata

Komentari 14

  • alan ford_1 28.11.2014.

    Gdje su te skupe zvijezde Medvešćaka?

  • 28.11.2014.

    Nešto je pala euforija oko Medvjeda.Na kraju će igrati samo hrvatsku ligu.

  • konandra 28.11.2014.

    Šteta,bar je Leino počeo igrati :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare