To je to što me zanima!

Meksički golman 'El Gato' Ortiz inscenirao je vlastitu otmicu

Meksički golman Omar Ortiz inscenirao je svoju otmicu. Ortiz je suspendiran zbog pozitivnih testova na doping kontroli, a sad je i kriv za vlastitu 'izmišljenu' otmicu
Vidi originalni članak

U obratu kopernikanskih razmjera 35-godišnji se meksički nogometni vratar Omar Ortiz od žrtve otmice preobrazio u lidera otmičarske bande. Meksički mediji pišu da će uskoro biti uhićen i da će protiv njega biti podignuta optužnica.

Odgovarat će popularni "El Gato (Mačak)" za organiziranje otmičarske bande koja je djelovala područjem oko Monterreya, grada u čijem je istoimenom klubu Gato donedavno branio.

U srijedu su meksički mediji objavili informaciju da je iskusni vratar otet iz svog doma u državi Nuevo Leon, najvjerojatnije uz oružanu prijetnju. Njegova je obitelj čekala 48 sati da bi prijavila njegov, kako sada ispada, fiktivan nestanak policiji, čija je istraga pokazala da Gato nije žrtva, već krivac.

Trenutačno je meksički reprezentativac pod dvogodišnjom suspenzijom  iz nogometa jer je pri dopinškoj kontroli u travnju 2010. godine ispao pozitivan na jednu zabranjenu kemijsku supstancu.

Cijelu je karijeru proveo braneći za meksičke klubove Monterrey, Atletico Celayu, Necaxu i Juaguares.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Marshall_M 09.01.2012.

    Meni ovaj ima facu nekog plaćenog ubojice iz filmova B produkcije.

  • denderius 09.01.2012.

    hahaha koji luđak...ali da je manje lud ne bi bio golman

  • adebissi 08.01.2012.

    taj meksiko je definitivno zemlja za izbjegavat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare