To je to što me zanima!

Meksikanci provocirali, Hrvati se potukli s njima i s redarima

Mnogobrojni meksički navijači nakon vodstva svoje reprezentacije počeli su provocirati hrvatske navijače i zalijevati ih što je izazvalo oštru reakciju skupine...
Vidi originalni članak

U odlučujućoj utakmici za plasman u drugi krug na Svjetskom prvenstvu u Brazilu Meksiko je svladao Hrvatsku 3-1, a susret je obilježila i tučnjava navijača na tribinama Arene Pernambuco u Recifeu .

Mnogobrojni meksički navijači nakon vodstva svoje reprezentacije počeli su provocirati hrvatske navijače i zalijevati ih što je izazvalo reakciju male skupine u 'kockastom' koja je sve riješila šakama. Izbila je veća tučnjava koju su htjeli spriječiti redari , no to je samo izazvalo još jednu tučnjavu s redarima nakon koje se dolaskom policije ipak sve smirilo.

Emotivni Meksikanci burno su proslavili pobjedu svoje reprezentacije, a tisuće navijača preplavilo je meksičke ulice nakon što je njihova reprezentacija u svom šestom zaredom nastupu na SP-u izborila i šestu osminu finala.

Idi na 24sata

Komentari 302

  • 25.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 25.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • sumadinac 25.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare