To je to što me zanima!

Mektić je osvojio Indian Wells! Spremili 457 tisuća $ u džep

Ne mogu vjerovati da smo osvojili Indian Wells. Nakon pobjedničkog poena smo se pogledali u čudu, kao je li to uopće moguće. Sad znamo da možemo dobiti svakoga kao par, rekao je Mektić
Vidi originalni članak

Hrvatski tenisač Nikola Mektić i Argentinac Horacio Zeballos pobjednici su turnira parova na masters turniru u Indian Wellsu nakon što su u finalu svladali Poljaka Lukasza Kubota i Brazilca Marcela Mela s 4-6, 6-4, 10-3.  

Mektiću je to drugi osvojeni masters nakon što je lani slavio u Madridu, ali sa Austrijancem Peyom. Uspjeh Mektića i Zeballosa je tim veći jer je ovo tek drugi turnir na kojem nastupaju zajedno, a na putu prema trijumfu imali su vrlo težak ždrijeb i pobjeđivali su ponajbolje parove svijeta. U 2. kolu su spasili i dvije meč lopte protiv Francuza Herberta i Mahuta. 

- Ne mogu vjerovati da smo osvojili Indian Wells. Nakon pobjedničkog poena smo se pogledali u čudu, kao je li to uopće moguće. Sad znamo da možemo dobiti svakoga kao par - kazao je Zagrepčanin.  

Pobjednici su dodali 1000 bodova na rankingu, te osvojili 457 tisuća dolara nagrade.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • hbcro7 17.03.2019.

    Svaja čast, velesila u parovima. Fino se i u parovima očito može zaraditi.

  • Irving 17.03.2019.

    Od kada je to Mektič hrvat. Svašta.

  • mihic82 17.03.2019.

    Postali smo Češka u parovima, ovako su oni 90ih 2000ih harali parovima. A na kraju krajeva i novci su sada jako ozbiljni u parovima

Komentiraj...
Vidi sve komentare