To je to što me zanima!

Melbourne: Ivo Karlović prošao Bakera u četiri seta

Pobjedom 6-4, 6-4, 6-7, 6-4 nad britanskim tenisačem Jamiejom Bakerom dvadeseti nositelj prvog Grand Slama sezone izborio je 2. kolo
Vidi originalni članak

Nije ovo bio tipičan meč i tipična pobjeda Ive Karlovića. Dobio je tri seta, ali niti jednom preko tie-breaka. Do trinaeste igre došao je samo u trećem setu, no baš je u "svom dvorištu" odigrao najgore. Osvojio je samo poen i morao odigrati još jedan set kako bi došao do pobjede.
Karlović je dominirao u ovome meču. Imao je puno više prilika za "break", a četiri od njih je uspio i iskoristiti. U prvom setu je servis protivniku oduzeo u najboljem mogućem trenutku, pri 5-4. U drugom je do prednosti došao na početku seta, Baker se ubrzo vratio, a onda je Ivo ponovio prvi set i pri 5-4 opet došao do "breaka".
Nakon trećeg seta, koji je otišao na Bakerovu stranu, Karlović je odlučio sve čim prije riješiti. Ovog puta nije protivnika "breaknuo" u zadnjem, nego u prvom gemu. Odmah je došao do prednosti koju je mirno čuvao do kraja meča.
U drugome kolu Ivu očekuje dvoboj protiv anonimnoga izraelskog tenisača. Dudi Sela je 66. igrač svijeta, a u prvome kolu izbacio je Austrijanca Martina Slanara. 

Australian Open, 1. kolo
Karlović - Baker 6-4, 6-4, 6-7 (1), 6-4.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare