To je to što me zanima!

Melzer: Ne mogu bez šnicle i ćevapa, a volim Hrvatsku

Moja Mirna je uglavnom na plaži tijekom dana. A i ja ću se baciti u more kada stignem, kaže Melzer koji se družio s djecom na Kid's dayu u Umagu
Vidi originalni članak

Volim biti u Hrvatskoj, posebice na Jadranu. Kao klinac sam često dolazio ovdje tako da se tu osjećam kao kod kuće. Imam dosta prijatelja ovdje, ali i navijača iz Austrije tako da je jako ugodno igrati na umaškom turniru, rekao je Jürgen Melzer, najbolji austrijski tenisač i ovogodišnji polufinalist Roland Garrosa.
Točno u 11.30 pojavio se na Kid's dayu na jednom od terena umaškog ATP turnira. Nije mu bilo lako, navalilo je dosta austrijskih turista, ali ispunjavao je gotovo sve želje za fotografiranjem.
- Moja Mirna je uglavnom na plaži tijekom dana. A i ja ću se baciti u more kada stignem - rekao je trenutačno 15. tenisač svijeta koji voli balkansku hranu.
- Ćevapi su mi prvi izbor. Ne mogu živjeti bez njih kao niti bez šnicle s pommes fritesom - priznao je prošlotjedni finalist Hamburga koji je u Umagu drugi nositelj turnira.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zed_zed 27.07.2010.

    jučer je bilo sramotno malo gledatelja, a i za polufinale i finale ima još ulaznica. kao odgovor - danas i sutra besplatan ulaz. od 2005 - 2009 ulaznice za finale su rasprodane već u aprilu. očito su državne firme zatvorile pipu, a i podravka je bila jedna od glavnih sponzora ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare