To je to što me zanima!

Menalo i Špikić iznenadili kao bočni igrači, oduševljava Bulat!

Željko Kopić i dalje forsira formaciju s tri braniča u zadnjoj liniji, a u toj taktici dva (do sada) krilna igrača konkuriraju za bočne pozicije. I tu se, prema prikazanom protiv Kopra, dobro snalaze...
Vidi originalni članak

Dinamo je uspješno odradio i drugu provjeru na pripremama u Rovinju, "modri" su poslije Olimpije (2-0) srušili i drugog slovenskog prvoligaša, Koper, 4-2. Željko Kopić u tom je ogledu na teren poslao 22 igrača, svi su dobili po jedno poluvrijeme, a prema pristupu svih igrača vidi se da je počela "ozbiljnija borba" za početni sastav.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagrepčani će u nastavku sezone najviše djelovati u sustavu 3-4-1-2, protiv Kopra je u sredini terena oduševio Marko Bulat (gol i asistencija), koji se za mjesto u prvoj momčadi "bori" s Ademijem, Mišićem i Gojakom. Zanimljiva je "borba" i za tri stoperske pozicije, gdje se Šutalo i Theophile čine kao "ziceri", a tu su još Lauritsen, Perić, Franjić i Dilaver.

No protiv Kopra vrlo su dobre role, ali kao bočni igrači, odradili Luka Menalo i Dario Špikić. Luka Menalo u prvom je dijelu igrao na lijevoj strani, u tom je periodu bio jedan od najaktivnijih na terenu. Dario Špikić u nastavku utakmice zaigrao je desno, jedanput je oteo loptu Slovencima i efektno zabio. Dapače, obojica su iznenadila. Željko Kopić i dalje će ih isprobavati na bočnim pozicijama. Menalu lijevo "prijete" Bočkaj i Štefulj, a Špikiću desno Ristovski i Moharrami.

Trener Dinama može biti zadovoljan i kako se na poziciji polušpice snalazi Luka Ivanušec koji je protiv Kopra pružio vrlo dobrih 45 minuta. A dvije utakmice protiv Slovenaca pokazale su kako i Petru Bočkaju za prilagodbu na novu sredinu ne treba puno vremena. Petar Bočkaj je stalna opasnost s lijeve strane, a protiv Kopra je bio prilično dojmljiv i po zaleđenom terenu.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Dmd_2 18.01.2022.

    Dinamo konacno igra! Stoperi losi...

  • ForzaFiumeFOF 18.01.2022.

    Bit će interesantan vikend

  • Z.a.c 18.01.2022.

    Dajte ovima protiv kojih igrate uvalite Gojaka i Menala,hvala!

Komentiraj...
Vidi sve komentare