To je to što me zanima!

Mertens: Ženo, falit ćeš mi, ali falit će mi i tvoje prijateljice...

Belgijski krilni napadač Dries Mertens dobrano je nasmijao svoje pratitelje na društvenim mrežama. On je otišao na pripreme s Napolijem gdje će biti razdvojen od svoje žene, a najviše će mu nedostajati njezini atributi
Vidi originalni članak

Belgijski napadač Dries Mertens (32) priključio se pripremama talijanskog prvoligaša Napolija, a napuštanje supruge baš mu je teško palo, barem ako je vjerovati priči koju je postavio na Instagramu. 

- Ženo, nedostajat ćeš mi, a nedostajat će mi i tvoje grudi - napisao je Dries uz fotografiju svoje atraktivne i bujne supruge Kat Kerkhofs (29).

Mertens i njegova supruga većinu slobodnog vremena provode na putovanjima, a Kat je na belgijskoj televiziji Vier priznala da voli imati intimne odnose sa suprugom na neobičnim mjestima poput toaleta u vlakovima.

- U javnosti se ponašam kao dama, ali u krevetu sam luda. Ako si samouvjeren u seksualnom smislu, stvari će ti generalno biti bolje. 

Katin najveći adut su bujne grudi, a upravo je s njima imala najviše problema u životu.

- Prošle godine sam bila na operaciji i morala sam ih smanjiti. Bile su prevelike - priznala je Kerkhofs.

Bilo kako bilo, Mertens je profesionalac, a život nogometaša ponekad je surov tako da će strasti sa suprugom morati nakratko staviti po strani.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nostradamus 13.07.2019.

    Ugodno iznenadjenje je vidjeti nogometasa koji ima smisao za humor. Kad se sjetim Vrasaljka i Lovrena kakav su nam humor prodavali, ovo je vrhunski stand up...

  • Ein_zwei__Polizei 12.07.2019.

    Njezine dinje bi trebale ići pod članak o veganstvu

  • su57f22 12.07.2019.

    Eto kako se u javnosti ponasas kao dama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare