To je to što me zanima!

Messi, Aguero i Riquelme na popisu za OI u Pekingu

Argentina će na Olimpijadi igrati u vrlo jakom sastavu. Izbornik mlade reprezentacije Batista pozvao je Messija, Agüera i Riquelmea
Vidi originalni članak

Argentinska nogometna reprezentacija koja će nastupiti na Olimpijadi u Pekingu bit će puna zvijezda. Izbornik mlade reprezentacije Sergio Batista je u u srijedu objavio popis za OI na kojemu su nogometaši Barcelone i Atletico Madrida Lionel Messi i Sergio Aguero te veznjak Boca Juniorsa Juan Roman Riquelme. Na popisu je i Fernando Gago iz Real Madrida te Liverpoolov veznjak Javier Mascherano. Argentina je u skupini sa Srbijom, Australijom i Obalom Bjelokosti.

GOLMANI: Oscar Ustari (Getafe), Sergio Romero (AZ Alkmaar)

BRANIČI: Pablo Zabaleta (Espanyol), Luciano Monzon (Boca Juniors), Ezequiel Garay (Real Madrid), Nicolas Burdisso (Inter Milano), Federico Fazio (Sevilla), Lautaro Acosta (Sevilla)

VEZNI IGRAČI: Fernando Gago (Real Madrid), Juan Roman Riquelme (Boca Juniors), Ever Banega (Valencia), Javier Mascherano (Liverpool), Jose Sosa (Bayern)

NAPADAČI: Diego Buonanotte (River Plate), Sergio Aguero (Atletico Madrid), Lionel Messi (Barcelona), Ezequiel Lavezzi (Napoli), Angel Di Maria (Benfica)

Idi na 24sata

Komentari 1

  • noloso 03.07.2008.

    a idemo li i mi na te olimpijske?

Komentiraj...
Vidi sve komentare