To je to što me zanima!

Messi: Ako nam se igra, nitko nam ništa ne može

Ovo je bila bitka Reala i Barcelone, a mi smo tu jednostavno superiorniji, rekao je Leo Messi nakon sjajne pobjede nad Realom u 'El Clasicu'
Vidi originalni članak

Dugo Cristiano Ronaldo nije jadnije izgledao. Potpuno beživotno “teturao” je travnjakom frustriran zbog nemoći svoje momčadi. Sve je preksinoć morao sam, svako dodavanje i asistencija bili su samo lopta “bačena u bunar”. Barcelona je bez spektakularne igre protutnjila Madridom, a da Ronaldova frustracija bude još veća, Lionel Messi još ga je jedanput zasjenio.
- Ma ovo nema veze sa mnom i Cristianom. Ovo je bila bitka Reala i Barcelone, a mi smo tu jednostavno superiorniji - rekao je Messi poštedjevši inferiornog Portugalca usporedbi i nastavio veličati izvedbu svoje momčadi.
- Još smo jednom dokazali da smo superiorni protiv svake momčadi. Nitko nam ništa ne može samo ako nam se igra - tvrdi Argentinac.
No untaoč pobjedi koja je dodatno uzdrmala madridsku momčad, Argentinac smatra da je borba za naslov prvaka daleko od završetka.
- U igri je još puno bodova i teških utakmica. Ovom smo pobjedom na pravom putu k naslovu prvaka, ali i daleko od cilja.
Nakon što je malo došao sebi poslije šokantna poraza, slično je razmišljao i Ronaldo.
- Bila je ovo utakmica dviju podjednakih momčadi. Nije Barcelona bila puno bolja od nas. Moramo ovo što prije zaboraviti, skupiti glave i odigrati do kraja. Pruži li nam Barcelona šansu za naslov, sigurno ćemo je znati iskoristiti.
O Messiju Portugalac nije želio mnogo govoriti.
- Trenutačno je u odličnoj formi, igra jako dobro, ali vidjet ćemo što će biti, sezona je duga - rekao je vjerojatno misleći na Svjetsko prvenstvo.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • bosnia_80 11.04.2010.

    barcelona je zasluženo pobijedila, to je činjenica i zaslužuje čestitke! messi jes\' dao gol...ALI za mene on nije bio ključni čovjek na terenu u subotnjoj utakmici...čovjek koji je držao sve konce igre i koji je gospodario terenom bio je neko drugi...a ja moram priznat da mi je žao što real (trenutno) nema takvog igrača.. XAVI ...on je asistirao za oba gola, on je još dva puta gurnuo messia u takve prilike iz kojih je lakše bilo zabiti nego promašiti gol! on je na sredini terena bio SVE ama baš SVE! Što se tiče ronalda on je najmanje kriv za poraz....vjerujem da ni messi na njegovom mjestu sa onakvim BEZIDEJNIM veznim redom reala ne bi ništa više napravio! P.S. nekada je real išao u kontranapad sa tri svoja nogometaša na pet protivničkih i redovno zabijao...a u subotu su u nekoliko navrata išli PET na TRI pa nisu zabili...sramota...

  • barcelona-messi 11.04.2010.

    Što se dogodi kad Real dobije Barcu?...ugasimo psp.

  • kun aguero 11.04.2010.

    ajde dosadni ste vise sa mesijem i barcelonom....samo zakuhavate bzvz....

Komentiraj...
Vidi sve komentare