To je to što me zanima!

Messi fulao penal, ali Barcelona u El Clasico ulazi pobjednički...

Ponos Katalonije, za kojeg je Ivan Rakitić odigrao svih 90 minuta,  prvi puta je zaprijetio u 27. minuti kada je dobar pokušaj Lionela Messija nakon solo prodora zaustavio Ruben. Messi je promašio i penal
Vidi originalni članak

Barcelona je u posljednjoj utakmici 16. kola španjolskog prvenstva pobijedila Deportivo iz La Coruñe rezultatom 4:0 te se na taj način odvojila na šest bodova prednosti ispred prvog pratitelja.

Ponos Katalonije, za kojeg je Ivan Rakitić odigrao svih 90 minuta,  prvi puta je zaprijetio u 27. minuti kada je dobar pokušaj Lionela Messija nakon solo prodora zaustavio Ruben.

Samo minutu kasnije nova odlična intervencija golmana Deportiva. Ovaj puta paradom je zaustavio pokušaj Aleixa Vidala.

Pritisak blaugrane ipak je urodio plodom u 29. minuti. Odličnom dugom loptom Iniesta je pronašao Messija koji nesebično poslužuje Suareza. Urugvajac nije imao težak posao te je zakucao loptu u nebranjena vrata.

U razmaku od samo četiri minute dva puta je okvir gola zatresao Lionel Messi.

Argentinac je najprije u 37. minuti krasnim udarcem zatresao gredu da bi četiri minute potom lijepim prizemnim udarcem pogodio desnu stativu.

Srećom po najboljeg igrača Barce, njegov drugi promašaj je pratio Paulinho koji posprema loptu u nebranjena vrata za 2:0.

Početkom drugog dijela sastav Ernesta Valverdea rješava pitanje pobjednika. Sergio Roberto je uposlio Suareza, a on svojim drugim pogotkom odvodi katalonsku momčad na tri razlike.

Messijevi promašaji nastavljaju se u 70. minuti kada Argentinac promašuje kazneni udarac. Opet mu se na putu do pogotka ispriječila greda.

Ipak, Barcelona je zabila i četvrti pogodak. Jordi Alba lijepim je udarcem pogodio lijevu stativu, a na pravom se mjestu ponovno našao Paulinho pospremivši loptu još jednom u praznu mrežu.

Las Palmas je kod kuće gubio 0:2 od Espanyola (Moreno 2) pa bio nadomak nevjerojatnog preokreta. Remy je u 81. smanjio, Calleri u 89. izjednačio, a Viera u 90. promašio penal!

Villarreal je golom Fornalsa pobijedio Celtu u Vigu, a Girona golom Stuani kod kuće Getafe.

Poredak nakon 16. kola: Barcelona 42, Atletico 36, Valencija 34, Real Madrid 31 (15), Sevilla 29...

Idi na 24sata

Komentari 61

  • majmaj 18.12.2017.

    Ramos crveni karton

  • davor430 18.12.2017.

    Messi ce ih slomiti..najjaci je

  • ynwa8 18.12.2017.

    Ova Barcelona iz posljednjih par kola moze dobiti Reala samo ako Messi poludi. Nikako drukcije

Komentiraj...
Vidi sve komentare