To je to što me zanima!

Messi nas hvali: Hrvatska je na trenutke bila i bolja od Brazila

Kao što ste mogli mogli vidjeti, s Brazilom su odigrali potpuno ravnopravnu utakmicu, a u nekim trenucima su bili čak i bolji. Hrvatska je veličina i zaslužuje biti u polufinalu SP-a
Vidi originalni članak

Hrvatska protiv Argentine. Luka Modrić protiv Lionela Messija. U polufinalu Svjetskog prvenstva 'vatrene' čekaju 'gaučosi', koje smo 'razvalili' u Rusiji prije četiri godine. Najveća argentinska zvijezda nakon izbacivanja Nizozemske sa SP-a imala je samo birane riječi hrvatsku reprezentaciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bit će to vrlo teška utakmica. Hrvatska je pokazala svoju veličinu. Kao što ste mogli mogli vidjeti, s Brazilom su odigrali potpuno ravnopravnu utakmicu, a u nekim trenucima su bili čak i bolji zahvaljujući fantastičnim igračima koji savršeno znaju što rade s loptom, pogotovo tu mislim na vezni red - rekao je Messi pa dodao:

- Hrvatsku vodi isti izbornik koji je bio i na prošlom SP-u. On dugo već vodi reprezentaciju. Svi se znaju vrlo dobro, zato su ovdje gdje jesu. Odlična su momčad i zaslužuju biti u polufinalu.

Podsjetimo, Hrvatska i Argentina u utorak od 20 sati igraju za finale Svjetskog prvenstva u Katru.

 

Idi na 24sata

Komentari 97

  • antimunjenih 11.12.2022.

    I tebe treba poslat kuci ,sjeti se nepostojeceg penala.

  • Luka#40 11.12.2022.

    Messi, ti i tvoji argenticni ste jedna obicna skupina prljavih i umisljenih likova Saljemo te u mirovinu A nas Luka ce se oprostit ko najveci ikad tvoje generacije A znas zasto? Jer je bio zlatna loptna i bit ce svjetski prvak, a vi to nikad necete bit

  • ALLinONE!! 10.12.2022.

    Ovo nije dobro kad nas ovoliko hvali

Komentiraj...
Vidi sve komentare