To je to što me zanima!

Messi, Iniesta ili Ronaldo? Tko je za vas europski igrač godine

U finale Uefinog izbora "Europski igrač godine" ušli su Messi, Ronaldo i Iniesta. U konačnom izboru u Monacu 30. kolovoza Hrvatsku će predstavljati novine 24sata...
Vidi originalni članak

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo i Andres Iniesta ušli su u finale Uefinog izbora za Europskog igrača godine. To su odlučila 53 sportska novinara koji su predstavljali svaku pojedinu zemlju članicu Uefe. Jedini sportski medij u Hrvatskoj koji se nalazi u žiriju su 24sata i naš urednik sportske redakcije koji će u Monacu 30. kolovoza uoči izvlačenja skupina Lige prvaka glasati za Europskog igrača godine.

Prošle je godine na istom izboru titulu odnio Lionel Messi. Ove godine visoko puca Cristiano Ronaldo koji je rušio rekorde u Realu baš kao i omaleni Argentinac u dresu Barcelone. Upravo su njih dvojica dobila najviše glasova ove godine. Na širem popisu kandidata za dobitnika u sezoni 2011/2012 bio je i naš veznjak Luka Modrić.

Ispunite našu anketu i pokažite za koga biste vi glasali da ste na našem mjestu. Bi li to bio Lionel Messi koji je ove sezone rušio sve rekorde u Primeri, ali je ostao bez naslova prvaka s Barcelonom, Cristiano Ronaldo koji je odveo "kraljevski klub" do kraja ili Andres Iniesta kojeg često zovu "mozgom Blaugrane"?

Idi na 24sata

Komentari 168

  • TenaMaras 17.08.2012.

    Ja bi rado da je osvoji Iniesta. Trenutno najbolji igrač na svojoj poziciji i jedan od najboljih u povijesti. Fantastičan je! Treba bar 6 igrača suparničkog tima biti oko njega da mu se uzme lopta. Ali mislim da će nagrada na kraju ipak pripasti Messiju ili Cristianu.. nažalost. Nemam ništa protiv njih, ali Iniesta je stvarno zaslužio.

  • danijelbartolovic1994 16.08.2012.

    Pričajte vi šta hoćete ali ronaldo je nagradu definitivno zaslužio.gledajte samo početak karijere messia on je odrastao u barceloni,a ronaldo u nekom slabom klubu u portugalu.Ronaldo je stekao znanje i tehniku i ugled zbog toga mu svi zamjeraju.Za mene je samo 1 c.ronaldo

  • andrea1 16.08.2012.

    Meni je najslađi Iker Casillas, ali kako njega nema u anketi dajem glas za Iniestu. Ajd sad nemojte me lupat minusima

Komentiraj...
Vidi sve komentare