To je to što me zanima!

Messi je proigrao kad je Xavi rekao: "Prestani se zaje***!"

Leo Messi nikoga ne respektira kao Xavija, koji je uz njega od 12. godine. Pozvao je Xavi Messija na razgovor nakon svađe s trenerom Enriqueom. I Leo je proigrao
Vidi originalni članak

Čekaj, stvarno želiš da ti Ronaldo ponovno uzme Zlatnu loptu, pitao je Xavi u siječnju Messija. 

Na razgovor ga je pozvao nakon žestoke svađe Argentinca i trenera Enriquea.

“Puklo” je na treningu, Messi i društvo igrali su na dva gola, a Luis Enrique je sudio. Kad mu nije dosudio jedan faul, Messi je toliko poludio da su ga suigrači morali smirivati. U idućem kolu ostao je na klupi protiv Real Sociedada, a dan poslije nije se pojavio na treningu. Javio je da je bolestan... 

Kad je vidio da je sve to otišlo predaleko, kapetan Xavi je pozvao Messija na razgovor.

- Slušaj, ne smijemo si dozvoliti da se ponovi prošla sezona, da ništa ne osvojimo. Vrijeme je da se prestaneš zaj...ti! - rekao mu je Xavi.

Njih dvojica bliski su otkad je Leo došao u Barcelonu kao dječak, Xavijeve savjete uvijek sluša, a poslušao je i ovaj. 

Zaboravio je nesuglasice s trenerom, više nije propuštao treninge i sve se promijenilo. U siječnju je Enrique bio na pragu otkaza, danas je na pragu trostruke krune. Zahvaljujući nikad boljem Messiju.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • denis-zg 20.05.2015.

    Hahahaha a stvarno novinar sad me baš zanima od kud ti ta provjerena informacija?? ...daj molim te, al bas te molim reci nam od kud ti ta provjerena informacija???

  • G4ndalf 20.05.2015.

    sigurno su hakirali xavijev mobitel i vidjeli poruke za messia

  • ibracadabra09 20.05.2015.

    Ovo je malo izmišljeno ali da se neki zaokret desio to je sigurno, jer je nakon te utakmice Messi išao na desno krilo, popravio se odnos MSN-a, nešto se definitivno desilo na bolje, a zlatna lopta se već sad zna kome ide.

Komentiraj...
Vidi sve komentare