To je to što me zanima!

'Messi? Koliko taj košta? Ma, kupujemo ga odmah'

Kineski milijarder Kenny Huang, vlasnik je QSL Sports kompanije za investicije i htio bi preuzeti Liverpool. Spreman je dovesti najveće zvijezde...
Vidi originalni članak

Messi, Ronaldo i Kaka na Anfieldu? Ništa nije nemoguće, barem tako tvrdi kineski milijarder Kenny Huang koji se sprema preuzeti Liverpool. Vlasnik hongkonške investicijske kompanije QSL spreman je preuzeti dug Liverpoola od 237 milijuna funti. Zauzvrat će na Anfield dovesti najveće zvijezde i navijačima 'redsa' ponovno donijeti nadu u velike stvari.
- On je smrtno ozbiljan. Može dovesti bilo kojeg igrača na svijetu. Ima novca i moguće je da će navijači Liverpoola na Anfieldu gledati Messija kako trči u crvenom dresu - rekao je jedan od ljudi bliskih Huangu. Kinez će učiniti sve kako bi Gerrardu i Torresu pribavio igrače s kojima mogu igrati. Tako bi menadžer Roy Hodgson imao slobodne ruke u 'lovu' na bilo kojeg igrača svijeta. Liverpool bi uskoro mogao postati kao Manchester City, samo, umjesto šeika, Anfieldom bi mogao zapovijedati kineski milijarder.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • user_47232 03.08.2010.

    gospodine nije draZ nogometa u tome da ti kupis koga oces,to ti mislis da je lako tako vidis sa PES-a najbolju momcad i pokupujes te igrace...volio bih zbog tebe da l\'pool ne osvoji nisTa .

  • mujo23 03.08.2010.

    likovi ka on, abramovic i ostali upropastaju nogomet

  • sprinterica 03.08.2010.

    nema više nogometa sve je to samo business

Komentiraj...
Vidi sve komentare