To je to što me zanima!

Messi moli Neymara: Nemoj u Real, vrati se kući u Barcelonu

Je li došao ili je pošao? Tako bi se mogla opisati ljetna saga nastala oko Neymara i njegovog mogućeg povratka u Barcelonu. Sada se u cijelu priču upleo Real, ali u pomoć pristiže Messi...
Vidi originalni članak

Lionel Messi upleo se u ljubavni trokut između Barcelone, Real Madrida i PSG-a koji se bore oko brazilske zvijezde Neymara. Argentinac ne želi Neymara vidjeti u dresu 'los Blancosa'. Naime, Messi i Neymar su dobri prijatelji, a Leo bi bio sretan kada bi se njegov prijatelj vratio na Camp Nou.

Neymar i Messi bili su ubojit tandem u Barceloninom napadu, zajedno s Luisom Suarezom. Osim na terenu, odlično funkcioniraju i izvan njega, a Neymar je u nekoliko navrata istaknuo da mu je igranje s Messijem, puno pomoglo u karijeri. Čak i kada je odlazio  u PSG, Messi se trudio spriječiti to, no bilo bi čudno da je Neymar tada odbio najveći transfer u povijesti nogometa.

Kako prenosi Mundo Deportivo, čelnici PSG-a (Javier Bordas,  Eric Abidal i André Cury) otputovali su u Barcelonu kako bi razgovarali s katalonskim klubom koji je odavno htio sjesti zajedno za stol i saznati namjere pariškog kluba s brazilskim napadačem. Ipak, Parižani ovo nisu nazvali velikim dogovorom, nego samo običnim razgovorom o, još uvijek, svome igraču.

Uz njih, i Messi je s Neymarom, prema pisanju Marce, razgovarao o tome da se vrati u Barcelonu i da zanemari pozive Reala. Osim što i Neymar sam želi doći u Barcelonu, nakon kratkog izbivanja, čini se da to žele i drugi suigrači, barem prema tvrdnji tamošnjih medija. Katalonci se ipak boje da bi PSG radije gledao Brazilca u bijelom dresu kluba iz Madrida.

Real ima dovoljno problema jer ne znaju gdje će im Gareth Bale, James Rodriguez ili  Mariano Diaz, ali nagađa se da ipak ne žele odustati niti od Brazilca.

Podsjetimo, iz Barcelone su čak potvrđivali kako do razgovora s Brazilcem nikada nije došlo, no čini se da ipak je, osobito kada se u njega uključio i Messi. A uz sve navedeno, u ponedjeljak je u Barceloni viđen i Neymarov agent.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • komentator__Luka 13.08.2019.

    messi moli neymara a neymar njemu kaže nemoj na koljenima jer te ne vidim, a messi njemu pa onda se baci i valjaj pa ćeš me vidjeti i osjetiti :)

  • Roberto Barcello 13.08.2019.

    Evo čekamo i neymara,ako sad ne osvoje Ligu prvaka i sve ostalo,onda neka sve rasprodaju

  • mablaz0608 13.08.2019.

    Glavno da Rakiticu nemogu povisit placu......a ovom budu dali sigurno oko 20milja......

Komentiraj...
Vidi sve komentare