To je to što me zanima!

Messi: 'Nisam ni sanjao da bih jednom mogao oboriti rekord'

Lionel Messi od subote je vlasnik rekorda najboljeg strijelca španjolskog prvenstva ikad s 253 gola. Zahvalio se svima koji su ga podržavali tijekom vremena u Barçi...
Vidi originalni članak

Drugim golom Sevilli u sinoćnjoj pobjedi Barcelone na Camp Nouu (5-1) Lionel Messi po tko zna koji put oduševio je svijet. Čarobni Argentinac prestigao je rekord Baska Telma Zarre koji je između 1940. i 1955. godine mrežu u Primeri zatresao 251 put. Leo je došao do brojke od 253, a nesumnjivo će još rasti.

Messi se tom prilikom prisjetio svog prvog ligaškog gola za Barcelonu koji je postigao još 2005. protiv Albacetea , također na Camp Nouu.

- Kad sam zabio ovaj gol, nisam mogao ni zamisliti da bih mogao dostići bilo koji rekord , pogotovo ovaj koji je držao veliki Telmo Zarra - napisao je Lionel na svojoj stranici na Facebooku pa nastavio u emotivnom tonu:

- To sam postigao zbog podrške toliko ljudi tijekom mog vremena ovdje i želio bih posvetiti ovaj uspjeh svima njima. Hvala vam što ste uvijek uz mene, također bih htio ovo posvetiti ljudima koji više nisu s nama, nikad vas neću zaboraviti. Hvala vam svima što ste uz mene!

Trener Barcelone Luis Enrique biranim je riječima govorio o argentinskom velemajstoru.

- Nikad nisam vidio nijednog igrača kao njega, sretan sam što ga mogu trenirati. Za mene je on neusporediv igrač , bit će jedini i neponovljiv. Sretni smo što ga imamo - rekao je Enrique nakon utakmice protiv Seville u kojoj se među strijelce upisao i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić .

Ponajboljem svjetskom nogometašu u 21. stoljeću zahvalio se i katalonski velikan objavom nekoliko prigodnih videa na svom kanalu na YouTubeu . Pregled 20 Messijevih najboljih golova možete pogledati u galeriji na Goalu .

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Herzog(315178) 24.11.2014.

    Puno je da je u stolnom nogometu palo toliko golova !

  • svejedobro 24.11.2014.

    Svaka čast, bravo Messi :-)

  • KIŠA_1 23.11.2014.

    Bravo Messi!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare