To je to što me zanima!

Messi o povraćanju: To mi se često događa, no nema brige

Ne želim tražiti izgovore, ali travnjak je bio loš i to nam nije pomoglo. U drugom dijelu igrali smo puno bolje nego u prvom, rekao je Messi nakon remija Argentine
Vidi originalni članak

Argentina je jučer gostovala u Rumunjskoj i odigrala 0-0, a utakmica će ostati upamćena po tome što je Lionel Messi u osmoj minuti povraćao na travnjaku, ali ipak nije izašao iz igre. Na kraju utakmice umirio je navijače i rekao kako nema nikakvih problema.

- To je nešto što se često događa, nekoliko puta mi se dogodilo u klubu pa nema razloga za brigu - rekao je Messi i osvrnuo se na utakmici.

- Ne želim tražiti izgovore, ali travnjak je bio loš i to nam nije pomoglo. U drugom dijelu igrali smo puno bolje nego u prvom. Još imamo dvije pripremne utakmice i moramo rasti pa da na SP u Brazil dođemo u odličnom stanju - zaključio je Messi.

Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Majstorsmora_2 06.03.2014.

    vjerujem da je sve ok kako kaže jer najbitnije je zdravlje i onda sve ostalo.

  • zdenko simic 06.03.2014.

    to je od uzbudenja ili pritiska da se malo opusti koliko ljudi se to dogada

  • bakir1122 06.03.2014.

    Ma daa... povracanje na terenu? Sasvim normalno, evo gledao sam jucer portugal-kamerun i svi su se igraci skupili na centru i ispovracali prije pocetnog zvizduka! Pa hebes mi sve ako je on normalan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare