To je to što me zanima!

Messi: Sanjam osvajanje Copa Americe, dugo čekamo trofej

"Sanjam osvajanje Cope. Želim to i zbog sebe, možda i više, zbog suigrača, kao i naših navijača. Vrijeme je da Argentina osvoji veliki pehar. Predugo čekamo na to"
Vidi originalni članak

Najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi od prvog dana srpnja će krenuti s novom misijom. Tog dana, naime, za njegovu Argentinu počinju natjecanja na Copa Americi, južno-američkom prvenstvu, kojem je baš Argentina domaćin...

Kao predvodnik Barcelone je Messi u karijeri osvojio apsolutno sve, nekoliko puta, no s reprezentacijom ima samo jedan jedini uspjeh. Prije tri godine je Messi vodio Argentinu do zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Pekingu, no na svjetskim prvenstvima ili Copa Americi Messi još uvijek, kao Argentinac, čeka neki uspjeh.

- Sanjam osvajanje Copa Americe. Želim to i zbog sebe, ali jednako, možda i više, zbog suigrača, kao i naših navijača. Vrijeme je da Argentina osvoji jedan veliki pehar. Predugo čekamo na to - rekao je Messi.

Messi u Argentini ne osjeća takvu potporu od strane navijačkog puka kao u Kataloniji. Naime, jedan dio Argentinaca mu zamjera i misli da u dresu Barcelone igra daleko bolje nego u reprezentaciji.

- Naravno da uvijek dajem sve od sebe, kako u klubu, tako i u nacionalnoj momčadi. Sada je vrijeme za nešto veliko jer Argentina ima odličan skup igrača. Napravit će svatko od nas sve da budemo prvaci Južne Amerike. Moramo takvu radost pokloniti našim navijačima - završio je Messi.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • hercules123 27.06.2011.

    ''mnogi mu navijaci zamjeraju da igra bolje u barci nego u reprezentaciji'' kaze se: s kim si takav si

  • denis92 26.06.2011.

    volio bi da argentina osvoji i navijat cu za njih i da messi spali pelea i njegovog neymara

  • MaliBoyka 26.06.2011.

    argentina mi je bila predobra na proslom svjetskom prvenstvu pod vodstvom maradone....sad nije ni do koljena od prosle sezone....a ni brazil nije odigro ni jednu dobru tekmu od 2002 tak da...nadam se da ce pobijedit urugvaj ili cile

Komentiraj...
Vidi sve komentare