To je to što me zanima!

Messi se pismom oprostio od navijača u 2013.: Hvala svima

Hvala vama, navijačima na porukama potpore. Vratit ću vam na najbolji način na koji znam - igranjem nogometa, oprostio se Messi od navijača u 2013. na Facebooku
Vidi originalni članak

Leo Messi će zbog ozljede mišića noge izbivati oko 6-8 tjedana, a najraniji termin povratka je za posljednju utakmicu sezone, 22. prosinca kod Getafea. Potom slijedi pauza u Primeri pa će ga za taj susret, najvjerojatnije, Barcelonini čelnici poštedjeti i dati mu produženi odmor.

Zbog toga je Argentinac napisao pismo pa ga objavio na Facebooku.

- Kao što znate, idućih tjedana ću svaki dan, cijeli dan raditi na oporavku. Žao mi je što neću moći igrati, ali najbitnije je da se oporavim i što prije pridružim suigračima. Hvala vama, navijačima na porukama potpore. Vratit ću vam na najbolji način na koji znam - igranjem nogometa!

Bivši liječnik u Barceloni: Leo Messi nije smio biti na terenu!

Idi na 24sata

Komentari 45

  • pospan 14.11.2013.

    Najbolji ikada će sada imati vremena malo odmoriti nakon nevjerojatne dominacije nikada viđene u sportu od največeg "Mr. Aira" Michela Jordana. Ozljede su normalna stvar u sportu i ova Messijeva ako je već jednom morala doći onda je došla u najbolje vrijeme za Barcelonu svih ovih godina jer su neki drugi igraći u neviđenoj formi. Zadnji put kada je bio teže ozlijeđen Barca je osvojila naslov prvaka Europe i ove sezone njegovim povratkom iza Nove Godine opet ce biti prvi favorit tog natjecanja. Za Španjolsku ligu dovoljni su Neymar,Cesc,Pedro,Bartra,Song i Montoya. Oni svojom kvalitetom koja je daleko iznad ostatka lige mogu donijeti novi naslov prvaka Španjolske u Barcelonu,a mladi Neymar će tek sada dokazati kakav je paklen igrač.

  • CULE_1 13.11.2013.

    **** Admin **** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

  • fzd 13.11.2013.

    Leo Messi će zbog ozljede mišića noge izbivati oko 6-8 tjedana, a najraniji termin povratka je za posljednju utakmicu sezone, 22. prosinca kod Getafea. Svaka čast Leo ako tebi sezona traje 4 mjeseca

Komentiraj...
Vidi sve komentare