To je to što me zanima!

Messi: Sjajan je osjećaj dobiti ovakvu podršku od navijača

Tribine stadiona koji nosi ime Marija Kempesa u petak su navečer oduševljeno pozdravljale argentinsku nogometnu reprezentaciju, a ponajviše Lionela Messija...
Vidi originalni članak

"Gauči" su s lakih 3-1 svladali Paragvaj u južnoameričkim kvalifikacijama za SP 2014. godine, a Messi je ponovo bio konstantna prijetnja po suparnička vrata. U dva je navrata pogodio okvir gola, a onda u 64. minuti iz slobodnog udarca postavio konačan rezultat.

- Ovo je prekrasan osjećaj. Nevjerojatan je osjećaj kada vam navijači pokazuju toliku privrženost. Dogodilo mi se to u Copa Americi u Cordobi i Buenos Airesu - rekao je Messi, koji nije propustio upozoriti na sljedeći težak ispit "gauča", gostovanje kod Perua u Limi u utorak.

- Ovaj trijumf je vrlo vrijedan. Sada idemo u Peru koji je jako težak protivnik. Vrlo je važno što smo zasjeli na čelo skupine i ključ za uspjeh je nastaviti stjecati samopouzdanje kao momčad.

Messi je u pet reprezentativnih nastupa za Argentinu u 2012. godini zabio nevjerojatnih devet golova, a njegova je momčad pobijedila u svim spomenutim susretima.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • annamarijas 08.09.2012.

    majstor i pol

  • Roas 08.09.2012.

    kako ih je dobro vidit messia i realove kad se grle :)

  • Yassa 08.09.2012.

    džaba , tu je tika taka sve džaba jedino messi ali drugo uvjek tu negdje ali ništa

Komentiraj...
Vidi sve komentare