To je to što me zanima!

Messi sve iznenadio: 'Odigrali smo fenomenalno u obrani'

Izjava je začudila sve jer se od Argentine očekuje da oduševi napadački, a ne da oduševi obranom i to protiv Islanda. Argentinski mediji dodaju i kako je Argentina ostavljala puno prostora Islanđanima
Vidi originalni članak

Lionel Messi se uoči dvoboja sa Hrvatskom, za koju argentinski mediji pišu da je finale za njih, osvrnuo na prošlu utakmicu. Argentina je remizirala s Islandom 1-1, prosula dragocjene bodove, a Messi je promašio penal za pobjedu.

Argentina sada mora ići na pobjedu protiv Hrvatske jer bi ih novi remi ili poraz gotovo izbacio sa Svjetskog prvenstva u Rusiji.

- Naravno da mi je žao zbog promašenog penala. Da sam ga zabio, Island bi se otvorio i imali bismo puno više prostora. Ovako sam frustriran jer su se samo branili. Sad se okrećemo utakmici protiv Hrvatske, moramo se izvući - kazao  je Messi pa onda začudio argentinske medije.

- Mislim da smo u obrani igrali fenomenalno - rekao je Messi.

Ta izjava začudila je novinare ponajviše jer se od Argentine očekuje da oduševi napadački, a ne obranom i to protiv Islanda. Argentinski mediji dodaju i kako Argentina, usprkos Messijevim izjavama, nije odigrala dobro u obrani i ostavljala je puno prostora Islanđanima.

Čak je i izbornik Sampaoli izrazio nezadovoljstvo obranom nakon utakmice.

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog  spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK 

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene! 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • stiperskit 20.06.2018.

    Hrvatska će izgubit aj ja ću navijati za argentinu kao što sam navijao i 1998 i svaki drugi put, a leo messi ne može imati loš dan dva puta zaredom. Ne znam ja šta je to hrvatska pokazala da bi uopće mogla zabit gol argentini??? Istina argentina nema ništa osim napada ali ako leo igra dobro argentina će biti na 500%. Hrvatska je Nigeriju pobijedilla iz dva prekida na sreću autogol i penal koji je mogao biti a i ne biti. Ne vjerujem da će hrvatska uopće proći na kraju će argentina bit prva a island drugi.

  • croluka 20.06.2018.

    Jedva čekam da izgubimo i da se bacimo na navijanje za realne stvari: zakon o ovrhama u korist odvjetničkih ureda, korupciji u općinama itd..

  • DamTi18cm 19.06.2018.

    Jos 3 boda na kontu. Ne vidim kako mozemo izgubiti protiv argentine. Duzni smo im i to sada dolazi na naplatu. Tako ce biti i protiv Islanda

Komentiraj...
Vidi sve komentare