To je to što me zanima!

Messi zatvorsku kaznu mijenja uplaćivanjem 255 tisuća eura?

Prošlog mjeseca je španjolski Vrhovni sud odbio žalbu koju je uložio Argentinac pa mu ta kazna od 21 mjeseca zatvora još uvijek stoji no to bi se uskoro moglo promijeniti. Iz državnog tužiteljstva se nisu oglasili
Vidi originalni članak

Španjolski državni tužitelj bi prihvatio novčanu kaznu od 255.000 eura umjesto zatvorske kazne od 21 mjeseca koja je dodijeljena Lionelu Messiju, otkrivaju danas Barcelonine novine La Vanguardia. 

Prošlog srpnja Messi i njegov otac Jorge su proglašeni krivima za utaju poreza u iznosu od 4.1 milijuna eura u razdoblju od 2007. do 2009. godine zbog čega su također morali već platiti 2 milijuna eura kazne.

Prošlog mjeseca je španjolski Vrhovni sud odbio žalbu koju je uložio Argentinac pa mu ta kazna od 21 mjeseca zatvora još uvijek stoji no to bi se uskoro moglo promijeniti. Iz državnog tužiteljstva se nisu oglasili. 

S druge strane, britansko izdanje Goala doznaje kako Cristiano Ronaldo nema namjeru s Realom razgovarati o svojoj budućnost sve dok traje Kup konfederacija. Jednom kada to natjecanja završi Portugalac bi trebao odlučiti što dalje. Manchester United i PSG su dvije najzainteresiranije strane za njegov potpis. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • mestar 23.06.2017.

    Bolje i to nego da za nagradu se obrati naciji. Zatvor je samo za siromasne koji nemaju veze u drzavnom vrhu i nemaju novca da plate cedu, nobila, handzeka i takove advokate.

  • KingNothing 23.06.2017.

    Pa normalno da sada to rade. Jedan, necemo ga imenovati, igrac iz Portugala je napravio istu stvar, ali sa vecom kolicinom novca. Ako je Messi dobio 21 mjesec, taj momak iz Portugala bi trebao dobiti par mjeseci vise, sto znaci prava zatvroska kazna. A i znamo da je jedan od spanjolskih drzavnih tuzitelja/odvjetnika bivsi clan uprave jednog određenog kluba iz Madrida.

  • Dr. Kadžija 23.06.2017.

    Pa.bilo bi fer da ga ogule sad za polovinu ukupnog prihoda...to bi ga zabolilo...a ovih 250 tisuca ce mu ispasti iz dzepa, s obzirom na iznos

Komentiraj...
Vidi sve komentare