To je to što me zanima!

Lea su zlostavljali i primao je injekcije od 1300 $ mjesečno

Turbulentno djetinjstvo ponajboljeg nogometaša svijeta Lionela Messija (28) proteklo je u bojazni da neće dovoljno narasti, ali je bilo ispunjeno i - vršnjačkim nasiljem...
Vidi originalni članak

Finalist izbora za Zlatnu loptu i ponajbolji nogometaš svijeta, po nekima i svih vremena, imao je turbulentno djetinjstvo i malo je nedostajalo da Barcelona ne dobije igrača kakvog ima danas i koji joj je uvelike pomogao osvojiti, između ostalih, i četiri naslova prvaka Europe.

Lionel Messi kao dječak u Newell's Old Boysima rastao je puno sporije od vršnjaka koji su ga zbog toga i maltretirali. Morao je dobivati injekcije s hormonima zbog kojih je njegov otac, koji nije mogao pronaći posao, trebao iznaći čak 1300 dolara mjesečno, piše Goal.

Na početku terapije Leo je kao devetogodišnjak bio visok svega 127 centimetara, a naposljetku je narastao na 169, dva više od Diega Maradone. To je rezultat obećanja endokrinologa Diega Schwartzeina, savjetnika liječničke službe Newell's Old Boysa.

Kako je Diego Schwertzein prognozirao Messijev razvoj bez hormonske terapije, kako se Leo snašao po dolasku u Barcelonu bez obitelji i djevojke te njihovu prvu zajedničku pogledajte na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • TomislavDramac 05.12.2015.

    Ja sam isao gledati Film o messiju i falio je jedan igrac messi je dosao gledati sa bakom svojega brata koji je starij od njega 2 godine i messi je igro i bio je najbolji a djeca su treneru govorili da je pre Mali za njih a poslije au to govorili zato sto su bili ljubomorni na njega kako je dobar hahahha

  • G4ndalf 04.12.2015.

    ne razumijem zašto piše (ponajboljeg)...i da sve je pokazao ovime što je postigao

  • mestar 04.12.2015.

    E, sad se javljaju raznorazni ucjenjivaci, kad Leo ne placa ucjene. Koga briga i da jest uzimao neke lijekove u djetinjstvu. Tko to u sportu ne uzima nikakove lijekove, raznorazne, vitamine, minerale itd.?

Komentiraj...
Vidi sve komentare