To je to što me zanima!

Leo Messi trlja dres Ramosu na nos i vješa veš na Bernabeuu...

Udarali su ga, gazili, Marcelo mu je izbio zub, Ramos je pocrvenio zbog divljačkog starta na njemu, ali sve im je naplatio golom za 3-2. Proslavio ga je provocirajući navijače, a sad je sve dobilo dodatnu notu
Vidi originalni članak

Leo Messi pokazao je zašto je u ovom trenutku najbolji igrač svijeta. Argentinski čarobnjak igrao se s Realom i odlučio spektakularni El Clasico. Bio je to nogomet koji nas je vratio u neka druga vremena, zlatnu eru totalnog nogometa kad nije bila rijetkost da da na kraju utakmice zbroj golova bude dvoznamekast.

Vješa veš na Bernabeuu

Messija su udarali, gazili, Marcelo mu je izbio zub, ali ništa ga nije moglo zaustaviti. Poigravao se s Casemirom, Modrić ga je neuspješno hvatao po terenu, a Ramos je zbog divljačkog starta nad njim zasluženo pocrvenio... Argentinac je na kraju realovcima sve to dobrano naplatio golom koji je Barcu vratio u igru za naslov. 

I onda još dodatno stavio soli na ranu domaćim navijačima.

A da je Ronaldo to napravio na Nou Campu?

Nakon tog gola u sudačkoj nadoknadi skinuo je dres i pokazao ga navijačima Reala. Nije to bilo sportski niti je to bilo lijepo od Messija koji je ovim potezom provocirao domaće navijače. Jedno je skinuti dres i slaviti pobjednički gol, a nešto sasvim drugo je ovako podbadati navijače na stadionu na kojem si gost.

Dobio je žuti karton zbog skidanja dresa, a još ne tako davno u La Ligi se podigla bura nakon što je Ronaldo u El Clasicu nakon gola slavio ušutkivajući navijače. Tada se tražila kazna za Ronalda. E sad, zamislite da ovo Ronaldo napravi na Nou Campu...

Ta Messijeva proslava gola dobila je i svoj nastavak na društvenim mrežama.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 112

  • Dennyy 25.04.2017.

    Čim sam počeo čitati članak, znao sam tko je njegov autor.. prepoznatljiv štih amaterizma vrišti u svakoj rečenici

  • panchorealm 24.04.2017.

    kao što sam i jučer rekao.BOGA se ne može prevariti.On sve vidi i vraća sve sa kamatama.I naravno sa dostatnim vremenskim odmakom taman da zaboraviš da si činio zlo i naopako.I onda bum iz vedra neba.Bog posalje svog izaslanika simboličnog prezimena-kakve li slučajnosti i on sprovede u djelo božji naum.ovo je za one koji-VJERUJU .Jednostavno rečeno kozmička pravda i gotovo.Fabio Kapelo je na portalu Gol dao izjavu da u svakoj utakmici Reala i Barce žele namjerno ozljedit Mesija.i to je točno.I sad je sve na svom mjestu.Barca prva i tako će ostat do kraja jer Bog hoće tako.Vraća im se još dosta toga tim Realovcima iz vremena 87god.i utakmice sa Rjekom kad je pazite sad sudac isključio TRI igrača i jadnoga Desnicu zbog prigovora a čovjek je o Bože gluhonjem-I tada Real zabije tri gola i ide dalje-sramota ravna onoj sa Bajernom.Eto toliko o tom Realu-KOZMIČKA PRAVDA je stigla.bog i hrvati.

  • 24.04.2017.

    Nije Mesi hteo provocirati navijače reala,već je hteo pokazati da je za njega dres Barse svetinja a on za Barsu Božanstvo,a ja lično nijednom protivniku nebi zamerio da ovo uradi na stadionu tima za koji navijam,uslov bi bio da kao i Mesi razbije ti koji volim,inače ovo sinoć što je on uradio,to je i Ronaldinjo uradio realu kad je Zidan igrao,sam ih je razbio na santjago bernabeu sigurno se mnogi od vas sećaju tog meča!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare