To je to što me zanima!

Messina željan novog izazova, a taj je Barcelona

Trofejni talijanski trener zasitio se rada u Rusiji i vrlo je izvjesno da će sljedeće sezone voditi klub našeg Marija Kasuna, Barcelonu
Vidi originalni članak

Trener košarkaške momčadi CSKA Moskve, Ettore Messina, mogao bi od sljedeće sezone preuzeti klub našeg Marija Kasuna, AXA Barcelonu. Trofejni talijanski strateg ustvrdio je kako osjeća da je vrijeme za promjenu kluba,  a voljan je s Rusima dogovoriti uvjete novog ugovora samo ako CSKA krene u novi veliki projekt.
- Željan sam promjene i novosti u karijeri. Svjestan sam da nigdje neću naći klub koji je u vezi organizacije i budžeta kao ovaj, no trebam novi izazov. U ovom poslu veliku ulogu igraju osobnosti ljudi s kojima surađuješ i koje treniraš. Naš rezultat ove sezone ovisit će o tome koliko ćemo se znati međusobno impresionirati.
Što se tiče odlaska u NBA ligu, Messina tamo ne želi biti pomoćni trener:
- Postoje ponude, ali za pomoćnog trenera. To me u ovom trenutku ne interesira. Što s tiče Barcelone, ona je Messini na vrhu želja. Svjestan je da bi u trofejnom katalonskom klubu mogao pronaći nove izazove, a klub bi mogao udovoljiti njegovim zahtjevima za dovođenjem izvanserijskih i jako skupih igrača.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare