To je to što me zanima!

Metličić: Možda i nije spreman i u formi, ali to je ipak Lacković

"Francuzi se jako teško rješavaju tih starijih igrača, važno im je da oni budu uz mlađe igrače, da uz njih stasaju. Možda su i zato toliko uspješni svih ovih godina"
Vidi originalni članak

Možda nije spreman, nije u formi, koljeno je problem. To trener najbolje zna, ne mogu o tome. Ali opet, to je Blaženko Lacković..., kaže legendarni kapetan “klase 2003.” Petar Metličić (37).

On je “odletio” 2009., nakon SP-a u Hrvatskoj, a prijatelj Ivano Balić izdržao je još tri godine. Sad je došao red i na Lackovića. Malo je “zlatnih” koji su otišli svojom voljom, sa stilom, onako kako su zaslužili. Iako Lac najavljuje povratak...

- Normalno je da dolazi vrijeme za mlađe, ali činjenica je da su sve te situacije dosta slične, da uoči svakog natjecanja netko otpadne. Međutim, tako je to kod nas, s tim se očito moramo pomiriti. Nema smisla plakati i žaliti se... Mi smo po tome posebni - uzdahnuo je Pero.

Karijeru je završio u lipnju u Montpellieru, u Francuskoj, zemlji u kojoj se prema rukometnim legendama ponašaju bitno drukčije. Oni i u Dansku dolaze s Omeyerom (37) i Fernandezom (36), igračima na koje se računa uvijek, bez obzira koliko su spremni ili u kakvoj su formi.

- Da, oni se jako teško rješavaju tih starijih igrača, važno im je da oni budu uz mlađe igrače, da uz njih stasaju. Možda su i zato toliko uspješni svih ovih godina - rekao je Metličić, koji radi s djecom u Akademiji Balić-Metličić i iščekuje EP u Danskoj:

- Opet smo dobri, ali morat će nam se i puno toga posložiti. Po kvaliteti moramo biti među četiri, a kad si tamo, sve je moguće - zaključio je legendarni kapetan.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • PetarRadonjic 12.01.2014.

    toliko dizete metlicica balica u nebesa sijetitese ep u svicarskoj za 3 mijesto protiv danske balic se valja po podu mi svi mislili otislo rame a balic nakon par sati valjanja sto mu se ona stvar digla i nece igrat okrene hrvackoj ledja ivano balic naj pijani u diskoteki plava kava u kantonu zug buntica cervar iznosi jebemu sve pod spisku hvala foluza stosipijanca rijesio

  • rita4ever 11.01.2014.

    Jal je opasna osobina, očito jako izražena kod Goluže. Rješava se najboljih, Sulić, Zrna, Balić i sad Lac. Al doći će i na njega red, a onda se nadamo Pero na čelo repke.

  • AnteG 10.01.2014.

    upravo ovo! Lac je ikona!

Komentiraj...
Vidi sve komentare