To je to što me zanima!

Michael Ballack potpisao je za Leverkusen, bivši klub..

U redovima 'apotekara' Michael Ballack je dvaput bio viceprvak Njemačke (2001. i 2002.), a 2002. godine igrao je i finale Lige prvaka protiv Real M.
Vidi originalni članak

Ozlijeđeni kapetan njemačke nogometne reprezentacije, 33-godišnji Michael Ballack, potpisao je dvogodišnji ugovor s Bayerom iz Leverkusena. Vijest koju je Bild objavio već u petak ujutro, dobila je u poslijepodnevnim satima i službenu potvrdu. Ballack će za dvije godine vjernosti ''apotekarima'' inkasirati oko 12 milijuna eura, saznao je hamburški dnevnik.
Ballack je posljednje četiri godine igrao u Chelseaju, ali su mu iz kluba sa Stamford Bridgea odbili ponuditi produljenje pod jednakim financijskim uvjetima kakve je imao dosad, a Ballack nije pristao na smanjenje plaće.
Od nastupa za njemačku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi spriječila ga je ozljeda desnog gležnja zadobivena neposredno uoči Mundijala, ali bi trebao biti spreman za početak sljedeće klupske sezone.
U redovima "apotekara" Ballack je dva puta bio viceprvak Njemačke (2001. i 2002.), a 2002. godine igrao je i finale Lige prvaka. U 72 bundesligaška nastupa za klub iz Leverkusena zabio je 27 golova.
- S mojim transferom u Bayer je krug zatvoren. Proveo sam ranije vrlo lijepo i uspješno razdoblje u Bayeru, na koje sam se često volio osvrnuti tijekom karijere. To je bio i razlog zbog kojeg sam se odlučio vratiti u ovaj klub – izjavio je Ballack.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • championreal 25.06.2010.

    po meni jedan od najvećih u povijesti...on jedan od igrača koji igraju srcem a on se tu posebno istaknuo i uz to uvijek je vuko njemačku do dobrih rezultata

  • badro delgado 25.06.2010.

    sinko, objesi ti kopacke o klin.. ionako takvih kao ti ima na stotine u cijeloj europi, samo sto si ti iz njemacke i njihovi novinari su od tebe napravili umjetnu zvijezdu!

  • Torres_9 25.06.2010.

    Ballack propali slučaj :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare