To je to što me zanima!

Michael Schumacher: U Australiji ću uhvatiti ritam

Stigao sam u Australiju poprilično rano, odmaram i treniram, prilagođavam se vremenu i opuštam kako bih se dobro pripremio za start, kaže Schumi
Vidi originalni članak

Sedmerostruki svjetski prvak Michael Schumacher uvjeren je da može do pobjede već na Velikoj nagradi Australije koja je u kalendaru Formule 1 na rasporedu nadolazeće nedjelje. Nakon tri godine pauze Schumacher se vratio poslu koji ga je proslavio i impresionirao šestim mjestom u povratničkoj utrci u Bahreinu. Slijedi mu kruženje Albert Parkom gdje niti jedan vozač nije uspješniji od njega. Naime, u Melbourneu je 41-godišnji Nijemac upisao četiri pobjede, a kako sam tvrdi i ovaj se puta od njega može očekivati dobar rezultat.
- Meni je Australija uvijek bila jedan od vrhunaca sezone, i to se nije promijenilo. Stigao sam u Australiju poprilično rano, odmaram i treniram, prilagođavam se vremenskim uvjetima i opuštam kako bih se najbolje pripremio za start.
- Iz Melbournea nosim ugodne uspomene i uvjeren sam da ću i sada ondje uhvatiti ritam. Radujem se utrci - kazao je Schumacher.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • agr 22.03.2010.

    schumi se vratio u formulu 1 to je isto ko da se jordan vrati u NBA

  • god of war 22.03.2010.

    @vlaka....kao se može odma paralela vuć s alonsom?? di je rećemo alonso bija dok je šumi u13 utrci (mađarskoj) uzeo prije kraja sezone svoja prvenstva i obara rekorde nad rekordima..di je tad Alonsko bio?? Mislim,bit će mo realno,pravila koja su se onda mijenjala,mijenjala su se samo zbog dominacije Ferraria,jer,shvatili su da jedino pravilima mogu skinut trona schumachera/ferrari i uspjeli su...ja sam i dan danas navijač za ferraari,ali molim te,SAD nema potrebe uspoređivat alonska koji ima auto za osvojit naslov i Schumija koji ima novi bolid + neutreniranot + je bio 3god u mirovini..samo znaj da NITKO neće skinut Schumija...on je sinonim za F1..tako da,Alonso je nasprem Scumija ka Kobayashi nasprem Vettelu.. :)

  • josko11 22.03.2010.

    vlaka.. potpunosti s eslažem s tobom, alonso je došao u najbolji bolid i osvaja ove sezone naslov. rekao sam to na početku već da će prvu utrku dobit al nisu mi vjerovali

Komentiraj...
Vidi sve komentare