To je to što me zanima!

Mićo: Penziju sam rezervirao za pecanje i igru s unucima

Sportski komentator Mićo Dušanović s kolegama je proslavio odlazak u mirovinu nakon 42 godine rada. Kaže da će se posvetiti pecanju i svojim unucima
Vidi originalni članak

Okupili su se moji dragi prijatelji i kolege s kojima sam proslavio početak penzionerskog razdoblja na najljepši mogući način. Hvala im na uspomenama koje smo skupili, rekao je Mićo Dušanović (65).

Svoj odlazak u mirovinu sportski novinar proslavio je u zagrebačkom restoranu časteći kolege mediteranskim specijalitetima. Prijatelji su mu za uspomenu darovali ribički štap i pribor.

- Konačno ću se posvetiti obitelji, a u prvom redu unucima. Poklon koji sam dobio od prijatelja osigurat će mojima supruzi i psu zdravu prehranu pa ću ostati u formi i moći odraditi poneki zadatak ako će me moja televizijska kuća trebati - rekao je Dušanović.

Zaljubljenik u sport teško će se odreći gledanja košarkaških, odbojkaških ili vaterpolo derbija. Ističe da svoj život ne može zamisliti bez tenisa kojeg je kraće vrijeme trenirao profesionalno.

- Uživajte, gledajte, plačite, skačite... - vikao je Dušanović dok je prenosio Ivaniševićev finalni meč u Wimbledonu prije 15 godina, a gledatelji će ga pamtiti po emotivnim komentarima sportskih okršaja.

- U svojoj karijeri ništa ne bih mijenjao. Dapače, sve bih ponovio - zaključio je legendarni komentator.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • eric007 21.05.2016.

    tko ce nam sad komentirati tenis?

  • ACM_1899 21.05.2016.

    Normalno da će poći u mirovinu kad mu ovi ne daju ništa ni komentirati.

  • zujavac 21.05.2016.

    Šteta, kvalitetan komentator. Mićo uživaj u mirovini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare