To je to što me zanima!

Miguel Herrera pobrao ovacije: Hrvatska je snažna momčad

Hvala navijačima koji su nas nosili do velike pobjede. Hrvatska je snažna momčad, no moji momci su pričali na terenu, tamo gdje je najvažnije, rekao je Miguel Herrera
Vidi originalni članak

Reprezentacija Meksika odigrala je odličnu utakmicu, pobijedila Hrvatsku, i zasluženo prošla u drugi krug Svjetskog prvenstva. Meksički izbornik, koji je oduševio sve svojom energijom uz teren i proslavom golova, odao je veliko priznanje svojim igračima. 

- Ostvarili smo ono što smo htjeli. Hvala navijačima koji su nas nosili do velike pobjede. Hrvatska je snažna momčad, no moji momci su pričali na terenu, tamo gdje je najvažnije - rekao je Miguel Herrera ne skrivajući oduševljenje igrom svoje momčadi. 

Meksikanci su protiv Hrvatske potvrdili da znaju igrati pod pritiskom i u svom šestom nastupu ostvarili šesti plasman u osminu finala. Kao kapetan igrače je po četvrti put zaredom predvodio Rafael Marquez koji je sudjelovao i u  utakmici iz 2002., a ovaj put nam je stigao i zabiti gol. 

- Bili smo jako dobri, igrali smo kako treba i ostavili srce na terenu. Idemo dalje i moramo biti na razini. Ovakvom zajedničkom  igrom možemo puno toga napraviti - rekao je Marquez. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 24.06.2014.

    Čestitke Meksiku, više nego zasluženo pobjedili, sa ovakvom igrom neka nastave do finala, bilo bi zasluženo.

  • silaaaa 24.06.2014.

    herrera je doktor a kovac je amatercina teska. ali nije on kriv sto nezna nego onaj ko ga je tu stavio da se uci trenerskom poslu.

  • 24.06.2014.

    Nema veze, dolaze kval. za Euro, onda ćemo igrat sa Ciprom, Maltom i ostalim velesilama, i demonstrirat svoju moć

Komentiraj...
Vidi sve komentare