To je to što me zanima!

Mihajlović ne odustaje: Torino opet zove Jozu Šimunovića

Jozo je ove sezone odigrao 13 utakmica za škotskog prvaka te su problemi sa ozljedom koljena iza njega, u punoj je formi. On je prva 'meta' Torina po pitanju ulaganja u obrambeni kadar
Vidi originalni članak

Nakon što su ljetni pregovori Celtica i Torina oko transfera Joze Šimunovića propali, ta će priča dobiti svoj nastavak od siječnja 2017. godine.

Talijanski klub kojeg vodi bivši srpski izbornik Siniša Mihajlović i dalje želi bivšeg braniča Dinama te su spremni izdvojiti oko 4,5 milijuna eura za njegove igračke usluge. Ponovo će Škoti i Talijani porazgovarati o poslu, čini se.

Jozo je ove sezone odigrao 13 utakmica za škotskog prvaka te su problemi sa ozljedom koljena iza njega, u punoj je formi. On je prva 'meta' Torina po pitanju ulaganja u obrambeni kadar.

Podsjećamo, poslije propadanja transfera u Torino krajem kolovoza, sumnjalo se da su Talijani odustali zbog njegove podložnosti ozljedama, međutim, sam je igrač sve demantirao.

- Iza mene je turbulentan period, počevši od ozljede pa do prijelaznog roka u Torinu. Jednostavno želim reći da nije istina da nisam prošao liječnički u Torinu. Sve je bilo savršeno, potpuno sam zdrav i spreman! Transfer nije realiziran jer je Torino u posljednji trenutak htio promijeniti dogovor sa Celticom. Ja sam 100% uz Celtic i fokusiran sam na igru i na izazove koji su pred momčadi.
 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nokia010 15.12.2016.

    Sinisa Mihajlovic, kakav je to majstor bio!

  • jmdelpotro 15.12.2016.

    Jedan od najvećih prevara od igrača u modernoj hrvatskoj povijesti. Svaka čast tati

  • BOGOLJUB ATEJISTA 15.12.2016.

    Nakon zabijanja u tinu i avanture u Celticu jozo se vraća na nogometnu scenu Italije

Komentiraj...
Vidi sve komentare