To je to što me zanima!

Mihajlović demantirao: Neću zvati Matića i Ljajića za Hrvate

Nikad nisam pogazio svoju riječ, niti ću. Ne znam odakle se pojavila ta informacija da ću ih pozvati za utakmicu s Hrvatskom, rekao je srpski izbornik za Blic
Vidi originalni članak

U srpskim medijima se u nedjelju pojavila informacija da će se izbornik Srbije Siniša Mihajlović smilovati otpisanima Ademu Ljajiću i Nemanji Matiću i pozvati ih za kvalifikacijsku utakmicu protiv Hrvatske 6. rujna.

No od toga sigurno neće biti ništa jer je Mihajlović demantirao navode tamošnjih medija.

- Nikad nisam pogazio svoju riječ, niti ću. Ne znam odakle se pojavila ta informacija da ću ih pozvati za utakmicu s Hrvatskom. I jedan i drugi znaju što trebaju napraviti da bi se našli na popisu - rekao je Mihajlović za Blic.

Podsjetimo, Adem Ljajić izbačen je iz reprezentacije jer je odbio pjevati srpsku himnu, a Nemanja Matić jer je bio nezadovoljan malom minutažom.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • user_6588 19.08.2013.

    Meni je totalno nebitno tko će za njih igrati samo neka naši pobijede!!

  • Zvecko_1 19.08.2013.

    Covek tera inat svoj, u stanju je upropastiti ceo tim zbog svog ponosa , barem da je neki trener pa ajde i jos dva najbolja igraca nece da zove.

  • Nakitu Minayashi 5 19.08.2013.

    Neš ti igrača: Ljaić i Matić. Jel to onaj što ga je namlatio onaj trener u Italiji? Kakogod, kad bi Srbi ostavili Mihajlovića još koju godinu (a sigurno neće), napravio bi on dobru ekipu od njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare