To je to što me zanima!

Mihajlović o spornoj fotografiji: Odrastao sam u Vukovaru...

"Nikog nisam provocirao. Imam pravo da takvo što napravim, tamo sam odrastao. Učio sam u školi oba pisma, a u Vukovaru ima više od 30 % srpskog stanovništva"
Vidi originalni članak

Krajem prošloga tjedna hrvatska javnost osudila je poziranje izbornika Srbije Siniše Mihajlovića sa dresom na kojem je Vukovar ispisan ćiriličnim pismom.

- Nikoga nisam provocirao. Ja imam pravo da takvo nešto napravim, tamo sam odrastao. Učio sam u školi oba pisma, a u tom Vukovaru ima više od 30 posto srpskog stanovništva. To što se tamo događa je kao kad bi bilo u Vojvodini da se skidaju natpisi na mađarskom. Ponavljam, nisam želio nikoga provocirati - rekao je Mihajlović za portal Telegraf.

U Srbiji još uvijek nema odluke hoće li Mihajlović ostati na mjestu izbornika ili će ga netko drugi naslijediti.

- Na dobrom smo putu. Tko god da dođe na moje mjesto, mora ipak biti oprezan jer nije sve na pladnju. Uvijek sam vjerovao u ovu momčad… Koliko smo samo napredovali za godinu dana - istaknuo je Mihajlović koji na SP u Brazilu kao favorite za naslov vidi prije svega domaćine, Argentinu, Španjolsku i Njemačku.

Idi na 24sata

Komentari 194

  • MirkoHercegovina 17.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • slavonija 17.09.2013.

    Ovaj lik je iskompleksiran ! (vjerovatno ga mučio biografija...igrao je za mlađe uzraste HRVATSKE) !! Dokazuj se,dokazuj..

  • dado051 17.09.2013.

    tu srba ko u srbiji na biralistima samo MInusi,VUKUVAR JE VUKOVAR I TAKO CE BIT UVJEK I ZAUVJEK...

Komentiraj...
Vidi sve komentare