To je to što me zanima!

Mihajlović u strahu od velike kazne: Morali smo ovo izbjeći

Srpski nogometni savez čeka kakva će biti odluka, odnosno kazna, od strane Uefa-e kada je u pitanju nedavna utakmica mladih reprezentacija (U21) Srbije i Engleske
Vidi originalni članak

Podsjetimo da su se u Kruševcu, nakon isteka 90 minuta, odvijale dramatične scene naguravanja i tučnjave na travnjaku između apsolutno svih aktera ovog ogleda, ali i stručnog stožera i ostalih dužnosnika.

Ono čega se u srpskom nogometu najviše boje jest optužba od strane Engleza da su njihovi reprezentativci tijekom cijele utakmice bili na meti rasističkih vrijeđanja.

- Uvijek su velike ribe jele male, tako da nisam nikakav optimist po pitanju kazne koja nas čeka. Loše je što je srpski reprezentativni nogomet i danas pod ranijom uvjetnom kaznom, a iza nas je i prošlogodišnji izgred u utakmici s Irskom. Mnogo se toga nakupilo i nikako ne možemo očekivati dobre vijesti - rekao je Mihajlović i nastavio:

- Vjerojatno će se kazna prebaciti i na moju seniorsku momčad. Morali smo ovo izbjeći, nije se smjelo dogoditi mnogo toga. Recimo da se treneri međusobno fizički obračunavaju umjesto da razdvajaju djecu. Neće biti dobro - podvukao je izbornik reprezentacije koja se nalazi u istoj kvalifikacijskoj skupini A za odlazak na SP u Brazil, u kojoj trenutačno Hrvatska i Belgija vode na ljestvici.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • rimad001 23.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MALA RAJA 23.10.2012.

    ..ma ja bi ih novcano kaznio,a ipak bi volio da međusobno odmjerimo snage, da poslije ne traže opravdanje...

  • vk 10 23.10.2012.

    mislim da su već bivši jer imaju onu uvjetnu kaznu iz italije kad su napravili prekid a englezi su prejaki u uefi, tako da mislim sto su odigrali-odigrali

Komentiraj...
Vidi sve komentare