To je to što me zanima!

Mihajloviću bi u sastavu Juge igrao Kovačić, a ne Modrić...

Siniša Mihajlović, trener Sampdorije i bivši srpski izbornik, komentirao je igrače koje je u sastav bivše Jugoslavije uvrstio talijanski novinar. Nije baš bio prezadovoljan...
Vidi originalni članak

Novinar talijanskog Corriere della Sera sastavio je reprezentaciju bivše Jugoslavije u koju je uvrstio samo jednog hrvatskog igrača, veznjaka Reala, Luku Modrića. 

Siniša Mihajlović, trener Sampdorije i bivši izbornik srpske nogometne reprezentacije, nije se složio s tom postavom.

- Meni bi igrao Mateo Kovačić, a ne Luka Modrić - kazao je Mihajlović.

Talijanski novinar u reprezentaciju Jugoslavije na gol je postavio Handanoviča. U zadnjoj liniji igrali bi Ivanović, Nastasić, Savić i Kolarov. U vezni je red stavio Behramija, Pjanića, Modrića i Pandeva, a u napad Džeka i Ljajića. 

- Nedostaju vam neki igrači poput Markovića i Mitrovića. A trebalo bi napraviti i bolji plan igre koji bi odgovarao igračima koje ste uvrstili u momčad - rekao je Siniša novinaru.

"Navijat ću za Hrvatsku i BiH"

Siniša Mihajlović otkrio je i kako će imati dva favorita na SP-u u Brazilu.

- Navijat ću za Hrvatsku i BiH. Preživio sam dva rata i sad je tome kraj. Moramo gledati naprijed. Neke stvari ne smijemo zaboraviti, ali ne smijemo niti dozvoliti da nam prošlost pokvari budućnost - rekao je Mihajlović.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • ManituApach 05.04.2014.

    trenutno bolji golman od Samira Handanovica je Asmir Begovic,takodjer bez Zvjezdana Misimovica nema nista i bez Marija Mandzukica,Ivana Rakitica,Senada Lulica (Lazio),Sead Kolasinac (Salke) itd.

  • zgpurger1 05.04.2014.

    Nek on sastavlja repku od svojih igrača.

  • KnezDomagoj 05.04.2014.

    Moj idealni sastav bivše Jugoslavije. Subašić, -Ćorluka, Lovren, Šimunić,Pranjić, -Srna,, Modrić, Kovačić, Rakitić, Kranjčar, - Mandžukić. Rezerve: Pletikosa, Schindefeld,Vida, Kelić, Strinić, Brozović, Vukojević, Perišić, Halilović, Rebić, Eduardo, Olić,Jelavić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare