To je to što me zanima!

Mijatović: Modrić ima još dvije godine nogometa, siguran sam

Modrić je znao da će ovo za njega biti teška godina te da će se malo isticati. Luka zna da želi u miru završiti sezonu i dobro odigrati za Hrvatsku na Europskom prvenstvu, objasnio je Predrag Mijatović
Vidi originalni članak

Nogometaši Real Madrida su nakon produžetaka ušli u finale španjolskog Superkupa pobjedom protiv gradskog rivala Atletica (5-3) u Rijadu, a na toj je utakmici Luka Modrić (38) odigrao 66 minuta i asistirao Antoniju Rudigeru iz kornera za 1-1. Kapetan hrvatske reprezentacije je prema Sofascoreu dobio ocjenu 7.6 te je umjesto njega na teren ušao Toni Kroos.

ZAMIJENIO GA KROOS Modrić asistirao, ali Marca ga kritizira: Opet nije blistao, čini se da više neće biti u prvih 11

Luki ugovor s 'kraljevima' završava na ljeto, a pitanje je hoće li ostati još koju sezonu u Madridu ili će negdje otići. Zainteresiranih ima, spominjao se odlazak u Saudijsku Arabiju ili čak u MLS, ali pitanje je što želi Modrić. Cijelu je situaciju prokomentirao i bivši crnogorski nogometaš Predrag Mijatović.

- Modrić je znao da će ovo za njega biti teška godina te da će se malo isticati. Luka zna da želi u miru završiti sezonu i dobro odigrati za Hrvatsku na Europskom prvenstvu - rekao je Mijatović pa zaključio:

- Moramo vidjeti što će mu Real Madrid ponuditi, hoće li ostati još godinu dana ili će otići jer još ima dvije godine nogometa u sebi, siguran sam.

Madriđani će za vikend igrati finale španjolskog Superkupa, a za trofej će se boriti protiv boljeg iz ogleda Barcelona Osasune za koju igra naš Ante Budimir.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • strmi007 12.01.2024.

    Hala Modrid

  • Fico68 11.01.2024.

    luka u penziji do božića

  • mali moj 11.01.2024.

    Bez problema !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare