To je to što me zanima!

'Mijenjat ćemo postavu, dat ćemo više šansi našoj mladosti'

Fizički ćemo biti spremni i imati drugi mentalitet, dobro smo radili, oni će se malo odmoriti, u ponedjeljak će biti lakši trening i bit ćemo spremni za petak i Šibenik, rekao je trener Hajduka
Vidi originalni članak

Mi smo djelovali malo umorno, dosta smo radili u zadnja dva tjedna, teške su noge... Svi su igrali, mislim da smo spremni za iduću utakmicu i početak prvenstva. Bilo je malo bolje u drugom dijelu, imali smo šanse, Zmijavci su dobri, kredit i njima za dobro odigranu utakmicu. Danas je bilo bolje drugo poluvrijeme, imali smo neke šanse. Utakmica koju smo trebali, da znamo što i kako dalje, rekao je Boro Primorac nakon posljednje pripremne utakmice Hajduka.

POGLEDAJTE VIDEO: Hajdukove pripreme

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Bili' su remizirali s drugoligašem Croatijom 1-1, a trener Primorac je relativno zadovoljan odrađenim pripremama:

- Fizički ćemo biti spremni i imati drugi mentalitet, dobro smo radili, oni će se malo odmoriti, u ponedjeljak će biti lakši trening i bit ćemo spremni za petak i Šibenik. Nova godina će početi s drugim mentalitetom u klubu.

Otkrio je i kako će se malo mijenjati početna postava:

- Bit će i nekih osvježenja, moramo vjerovati našoj mladosti, pokazali su danas Ljubičić, Brnić, Čuić...

Zadovoljan je bio i trener Croatije Vik Lalić:

 - Nama je ovo tek šesti dan priprema, teške su noge, i naš cilj je da budemo pravi 14. veljače protiv Hrvatskog dragovoljca. I mi ćemo 10 dana u Postire, nadamo se da će uvjeti biti dobri, bez kiše, a što se tiče moje momčadi, oni vole igrati, hoće igrati, lijepo je raditi s njima. Hvala mojim prethodnicima Karoglanu i Režiću koji su ostavili sve što su radili u zadnje tri godine, sve treninge, sva testiranja.. Znam da toga nema ni u Hajduku... Naš klub raste i nadamo se da ćemo jednoga dana, ako se poprave uvjeti, moći i u Prvu ligu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 16.01.2021.

    Gol Zmijavaca danas je remek djelo! Takav Hajduk nije dao 5-6 godina.. Njihov krilni i špica 10 puta bolji od Gyurca, Jaira, Diamanta i Bengalskog tigra

  • 16.01.2021.

    Hajduk živi vječno

  • 16.01.2021.

    Ovi sadašnji igrači su dovoljno dobri samo kao sakupljači lopti , za igranje dovesti sve igrače iz Zmijavaca , redovan trening , teretana i biće oni dobri , barem šesto mjesto . 

Komentiraj...
Vidi sve komentare