To je to što me zanima!

Miji Caktašu slijedi kazna, ali i zvižduci sa sjevera Poljuda...

Jedite govna, rekao je mladi Mijo Caktaš nakon utakmice s Lokomotivom navijačima koji su ga vrijeđali. No ispalo je kao da je to poručio svim navijačima na Poljudu...
Vidi originalni članak

Ni najstariji kroničari Hajduka ne pamte da je neki igrač Hajduka otvoreno uvrijedio svoje navijače, kao što je to u subotu navečer učinio Mijo Caktaš. Nakon mršavog remija protiv Lokomotive, mladi Caktaš im je poručio: 

- Jedite govna!

Vjerojatno iznerviran svojom lošom igrom i mršavim rezultatom, te zvižducima s tribina, Caktaš je napravio ono što nije palo na pamet ni puno većim igračima od njega. 

Možda im i je palo na pamet, možda su nešto slično sebi i promrmljali u bradu, no nikad nisu tako nešto izrekli, zato što su znali koliko bi time naštetili sebi, kako bi njihova budućnost u ‘’bilom’’ dresu bila zapečaćena. 

- Ovaj Hajduk živi od ljubavi svojih navijača koji su njegovo najzdravije tkivo i ako se netko od igrača tako ružno prema njima ponio, mora biti drastično kažnjen – kazao je trener Mišo Krstičević. 

Iz Hajduka su se sinoć potrudili na brzinu odaslati priopćenje s isprikom mladog igrača, u kojem se Caktaš posuo pepelom. Ali bojimo se da je kasno, Mijo će se morati boriti protiv zvižduka sa sjevera. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Nerd86 19.11.2012.

    http://www.tportal.hr/sport/nogomet/226795/Hajduku-su-navijaci-partneri-a-Dinamu-neprijatelji.html#.UKpEd-SPOnB Dobar clanak o odnosu navijaca i klubova

  • Matokit 19.11.2012.

    ajde sad mijo dobrim igrama zaslužit povjerenje navijača.....

  • braanee 19.11.2012.

    papati ces ti u karijeri

Komentiraj...
Vidi sve komentare