To je to što me zanima!

Mikkel Hansen Baliću tijekom utakmice: Što nam to radite?!

Hrvatski izbornik Slavko Goluža posvetio je pobjedu protiv Danske devetogodišnjem sinu Ivanu koji mu je uoči utakmice rekao: "Tata, još nisi pobijedio samo Wilbeka..."
Vidi originalni članak

Hrvatska je veličanstvenom utakmicom protiv Danske šokirala rukometni svijet. Pobjeda je jedno, ali 11 razlike i dominacija kakvu je prezentirala Hrvatska, nešto je sasvim drugo. Briljirali su hrvatski rukometaši koji su 32-21 (14-9) očitali aktualnim europskim prvacima i svjetskim viceprvacima lekciju iz rukometa.

- Bila je ovo noćna mora. Nikad nisam vidio bolju Hrvatsku, a igrali smo jako puno puta jedni protiv drugih. Izgubili smo od bolje momčadi. Veliki naklon Slavku Goluži - rekao je nakon utakmice danski izbornik Ulrik Wilbek, prenosi Večernji list.

Goluža je ovu sjajnu pobjedu posvetio devetogodišnjem sinu Ivanu koji je tati prije utakmice rekao:

- Još nisi pobijedio samo Wilbeka...

Sjajan se potez pokazao postavljanje Ivana Balića na Mikkela Hansena. Sjajni Danac nije mogao ništa, a Balić je otkrio kako mu je Hansen u jednom trenutku rekao: "Pa što nam to radite?".

Igor Vori je i sam bio iznenađen predstavom Hrvatske.

- Nisam ovo očekivao. Izgledalo je zaista lagano, iako nije bilo tako - rekao je Vori.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • ntnk 24sata 05.08.2012.

    jao meni koja lakoca a sta bi tek bilo da je balic igro u napadu,sad ovi argentici ili tunizani protiv njih s klupom nek se malo odmore duvnjak vori alilovic i drustvo....a i od klupe se noge tresu ostalima buntic,horvat,nincevic,balic,losert i ostali pa mi smo rukometni DREAM TEAM i to je to pa sa 70% snage igramo ovo ce bit brutalno osvojeno zlato za anale OL igara

  • plague 05.08.2012.

    Lakše malo kauboji,optužit ču vas za uzimanje dopa....

  • kameni011 05.08.2012.

    A poslej eura sam reko da cemo osvojit OI !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare